میثم شکری ساز در ۲۹ مین روز فروردین سال ۱۳۶۵ در اصفهان و در خانواده ای متوسط متولد شد. او یکی از پیشگامان عرصه کار آفرینی است و کتاب های بسیاری را در این زمینه و سایر حیطه ها مورد تالیف و ترجمه قرار داده است. همچنین ایشان در سال ۱۳۹۶ به عنوان مدیر برتر فناوری اطلاعات شناخته شد و به طبع آن اقدامات بی شماری نظیر ریاست انتشارات پارسیان دانش پندار، مجری طرح آموزش ده هزار دفترICT روستایی در زمینه گردشگری با همکاری وزارت ارتباطات، سازمان میراث فرهنگی گردشگی و صنایع دستی و شرکت پست جمهوری اسلامی ایران و موارد دیگر را به انجام رسانده است.
ایشان تحصیلات دکتری کارآفرینی را در دانشگاه آزاد اسلامی، کارشناسی ارشد MBA از دانشگاه اشتنبایس برلین آلمان و امیر کبیر تهران و کارشناسی مهندسی صنایع را به اتمام رسانده و به عنوان یکی از برجسته ترین مشاوران عالی رتبه کشور در حوزه ی مدیریت، ارتباطات، بازاریابی و منابع انسانی نیز شناخته شده اند.
پدر ایشان یکی از اعضاء نیروهای دریایی ارتش و جزی از کادر بهداری آن منطقه بود که به سبب وجود جنگ بین ایران و عراق در منطقه خلیج فارس در ناوهای جنگی خدمت می کرد. مادر میثم شکری ساز به دلیل روحیه فداکاری تصمیم گرفت تا چند ماه پس از تولد فرزندش از محل زندگی خود دست بکشد و زمان هایی که پدر در ماموریت است، در کنارش باشد. میثم شکری ساز تا سن پانزده سالگی در منطقه پایگاه نظامی نیروی دریایی بوشهر زندگی کرده است. همین زمان ها بود که صدمات ناشی از جبهه و ترکش ها باعث شد تا پدرش آسیب جدی ببیند و تنها با بیست سال سابقه خدمت، بازنشسته شود. پس از گذشت مدتی آن ها به شهر اصفهان بازگشتند تا شرایط زندگی را مثل قبل فراهم کنند.
میثم پس از مستقر شدن در اصفهان، وطن مادری شان، تصمیم گرفت تا بدون معطلی به مدرسه برود و در تمام امتحانات با بهترین نمره قبول شود. او در دوران مدرسه کسی بود که در گروه افراد درس خوان طبقه بندی می شد و در زمانی معدل بالای ۱۹ را اخذ می نمود.
او حتی در دوران نوجوانی هم، بر این باور بود که موفقیت یکی از مهم ترین حس های درونی انسان می باشد و تا فرد باور نداشته باشد که می تواند به موفقیت برسد، هیچ اتفاق خوب و مثبتی در زندگی اش نخواهد افتاد. از ویژگی های به دست آوردن دستاورد های بسیار، هدف مندی و زندگی با برنامه ریزی است. به گفته یکی از بزرگان، مردم به اندازه ای خوشبخت هستند که خود طلب می کنند.
میثم شکری ساز پس از آنکه تحصیلات دبیرستان خود از مدرسه سلامت، همراه با کامیابی و با کسب نمرات عالی به اتمام رساند، توانست در در دانشگاه آزاد اسلامی و در رشته مهندسی صنایع، مشغول به تحصیل گردد. در آن زمان ها بود که به صنف آموزش علاقه مند شد و تمام تلاش خود را کرد تا مهارت ها و دانش را در این راستا پرورش دهد.
علاوه بر این ایشان با تکیه بر خدا، علم، دانش و مهارت، قدم در عرصه آموزش نهاد و توانست تا با خود باوری، سخت کوشی و هدف مندی به حرکت در مسیر موفقیت ادامه دهند. همچنین پس از مدتی سه ویژگی مهم استقلال طبی، ریسک پذیری متعادل و اعتماد به نفس در وی نهادینه شد و او با افتخار وارد همکاری با موسسات آموزشی همچون جهاد دانشگاهی و موسسات آموزشی عالی شد.
پس از گذشت چهار سال از تحصیلات دانشگاهی دوره لیسانس و اتمام آن، میثم شکری ساز توانست معافیت خدمت سربازی را به دلیل سابقه ی ایثارگری و جانبازی پدر بگیرد و برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، وارد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رشته مدیریت MBA شود.
علاوه بر این، به دلیل نظام نامه ای که آن زمان دانشگاه امیر کبیر با دانشگاه اشتنبایس برلین آلمان داست، او مدتی به آلمان عزیمت می کند و دوره ی MBA جداگانه ای را در آن دانشگاه به زبان انگلیسی می گذراند و با افتخار فارغ التحصیل می شود.
پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد او بر مبنای جهانی سازی آموزش الکترونیکی می باشد. در همان سال های اخذ این مدرک، میثم شکری ساز چندین کتاب را تحت تالیف و ترجمه قرار می دهد. ترجمه کتاب هایی نظیر، فراتر از استراتژی، تویی که ذهن برنده ای، رازهای بازاریابی قدرتمند، آسایش در آرامش، بازاریابی گوریلی، استوار و مذاکره با دستان خالی توسط ایشان انجام گرفته است. همچنین ایشان کتاب هایی مانند بازاریابی نوگرا، ناگفته های تاریخ تفکرات مدیریت، بازاریابی وکسب وکار اسلامی و روابط فرد و سازمان را تالیف کرده اند. به علاوه کتاب های جدید ایشان همچون توهم باهوشی ۱ و ۲ از جمله پر فروش ترین کتب جهان است که تا به حال به دوازده زبان زنده دنیا ترجمه گردیده است.
میثم شکری ساز یکی از سخنران های برتر کشور به شمار می رود که سخنرانی های متعددی در حوزه های بازاریابی و فروش را بر گزار کرده است. ایشان، همزمان با شروع تحصیلات کارشناسی ارشد خود موفق شد شرکتی به نام هولدینگ پارس پندار نهاد را پایه گذاری کند و به حوزه کار آفرینی مشغول گردد.
ایشان به عنوان یک کار آفرین شبانه روز در پی ایجاد کردن خلاقیت، ایده ها و افکاری نو بود تا بتواند با برنامه ریزی های فراتر از استراتژی خود، بر مشکلات فائق آید. او بایستی مطالعات روزمره خود را افزایش دهد تا بتواند با به وجود آوردن راه و روشی کارآمد، خلاقیت کارمندان که خود را موظف به خوشبخت کردن شان می داند، شکوفا کند.
سازمانی که او بر پا نهاده، هم اکنون جز بزرگ ترین شرکت های بخش خدمات کشور است و روز به روز امکانات آموزشی را بهبود می بخشد. میثم شکری ساز بارها به تلویزیون دعوت شده است و بیش از۲۰۰ تقدیر نامه از دستگاه ها رو ارگان های دولتی دارد.
اعتقاد او بر این است که باورهای مثبت عامل هدایت گر انسان به سمت موفقیت و کامیابی می باشد و انسان موفقیت جو کسی است که با نظم و برنامه ریزی به دنبال برآورده کردن آرزو های خود و اطرافیان است و تنها با هدف مندی و بالا بردن مهارت ها می توان به روحیه عظیمی همچون کار آفرینی رسید.
انتهای پیام/