به گزارش اخبار کوهپایه، در ادامه شرح دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان، به قلم حجت الاسلام حسین میرزایی (استاد اخلاق و نماینده مجلس شورای اسلامی) به علاقه مندان و مخاطبین تقدیم می شود.
دعای روز بیست و چهارم
اللَّهُمَّ إنِّی أَسْأَلُکَ فِیهِ مَا یُرْضِیکَ وَ أَعُوذُ بِکَ مِمَّا یُؤْذِیکَ وَ أَسْأَلُکَ التَّوْفِیقَ فِیهِ لِأَنْ أُطِیعَکَ وَ لَا أَعْصِیَکَ یَا جَوَادَ السَّائِلِین
ترجمه: ای خدا در این روز از تو درخواست می کنم آنچه را که رضای تو در اوست و به تو پناه می برم از آنچه تو را ناپسند است، و از تو توفیق می خواهم که در این روز همه را به فرمان تو باشم و هیچ نافرمانی نکنم ؛ ای جود و عطا بخش سؤال کنندگان.
شرح فراز اول روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان
« اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ فِیهِ مَا یُرْضِیکَ »
ای خدا در این روز از تو درخواست می کنم آنچه را که رضای تو در اوست
شرح:
« سؤال » به معنای درخواست چیزی و یا درخواست وسیله ای است که فرد رابه چیزی می رساند و « رضایت » خداوند از عبد وقتی اسـت کـه ببیند اوامرش را اطاعت و نواهی او را ترک می نماید. « العوذ » به معنی التجاء و پناه بردن به غیر است. « الأذی » به هر ضرری که به کسی یا بدن او یا وابستگان و متعلقات او برسد گفته شود. « اطاعت » به معنی عمل نمودن بر طبق دستورات کسی و « عصیان » به معنی خلاف دستورات کسی عمل کردن است. « جود » به معنی بذل و بخشش امکانات است.
بنابراین عبد در این فرازها از خداوند متعال درخواست نموده است که در این روز به او اطاعت از اوامر و ترک نواهی او را عطا فرماید و بنده از اینکه به دین خداوند متعال ضرری وارد نماید به او پناه می برد و نیز از خداوند متعال درخواست دارد شرایط را به نحوی فراهم آورد و موانع را به گونه ای برطرف سازد که بنده بتواند بر طبق دستورات او عمل نماید و برخلاف دستورات او عمل ننماید و از آنجا که درخواست کنندگان از کسی درخواست می کنند که خواسته آنها را برآورده می سازد ، شاید به همین خاطر با اسم « جواد السائلین » خدای متعال مورد ندا قرار داده شده است.
و با استجابت دعاهای این روز برکاتی از جمله موارد ذیل نصیب بنده خواهد شد:
١. دین را تحقیر نمی کند.
۲. دین را به بازی نمی گیرد.
۳٫ در دین بدعت نمی گذارد.
۴ . از طاغوت پیروی نمی کند.
انتهای پیام/ی