به گزارش اخبارکوهپایه به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان لنجان؛ محمد سلیمانی پور اظهار کرد: کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه در بازرسی از اماکن طبخ غذا و رستوران های این شهرستان یک محموله ٨٠ کیلوگرمی گوشت چرخ کرده از پیش تهیه شده در یکی از رستوران های سطح شهر کشف شد.
وی در ادامه افزود: متاسفانه متصدی خاطی رستوران با بی توجهی به دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی اقدام به تهیه و نگهداری گوشت چرخ کرده به صورت بسته های یک تا سه کیلوگرمی و فاقد هرگونه لیبل و هویت و تاریخ مصرف یا حتی تاریخ تولید کرده بود که در بررسی شرایط ارگانولپتیک محموله توسط کارشناسان این شبکه و تایید قطعی مبنی بر از بین رفتن رنگ، بو و قوام طبیعی در محموله، کل فرآورده های خام دامی مذکور توقیف و با رضایت صاحب محموله در محل معدوم شد.
محمد سلیمانی پور گفت: برخی از عناصر سودجو با اقدامات غیر بهداشتی از قبیل تهیه فرآورده های خام دامی از مبادی خارج از چرخه نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی و یا نقل و انتقال فرآورده های پروتئینی توسط خودروهای فاقد ضوابط بهداشتی و همچنین نگهداری غیر اصولی سبب خسران و تباهی این محصولات می شوند و متاسفانه با توجه به قیمت بالای فرآورده ها با ترفند های مختلف سعی در استفاده این محصولات به هر نحوی در تولید غذای مورد عرضه در رستوران یا طباخی خود می کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان لنجان با توضیح اینکه هر نوع فرآورده خام دامی بایست حتما دارای مشخصاتی از قبیل نوع محصول، تاریخ تولید، تاریخ انقضا، شرایط نگهداری، شماره پروانه بهداشتی مورد تایید سازمان دامپزشکی، نام و برند شرکت تولید کننده و دیگر آرم و علایم اختصاری باشد، از کلیه شهروندان خواست مراتب هرگونه تخلف و یا موارد مشکوک بهداشتی را در اسرع وقت به دفتر واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه یا سامانه ١۵١٢ اعلام تا بازرسین این شبکه در اسرع وقت در محل حاضر و نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنند.
انتهای پیام/ی