ایجاد یک کسب‌و‌کار خانگی با انداختن ترشی و خشک کردن سبزی
ایجاد یک کسب‌و‌کار خانگی با انداختن ترشی و خشک کردن سبزی
بانوی کارآفرین کوهپایه ای گفت: ١۵ سال است به تهیه و توزيع ترشی پرداخته و دیگر در حوزه تهیه ترشی کهنه کار به حساب می آیم.

به گزارش اخبارکوهپایه، در دنیای صنعتی و محصولات صنعتی، محصولات خانگی هنوز طرفداران خاص خود را دارد که کم هم نیستند از این جهت است که بسیاری در پی براوردن تقاضاهای اینگونه کسب و کار ایجاد می‌کنند.
در این میان بانوان خانه دار سعی می‌کنند در کنار کارهای خانه به این نوع کارها بپردازند و اینگونه کسب درآمد داشته باشند؛ سمیه حسینی یکی از این بانوان است که در خانه از سبزی خشک کردن تا ساختن ترشی و مربا را انجام می‌دهد اما به گفته این بانوی کارآفرین بیشتر فعالیتش در زمینه ترشی است
او در گفت‌وگو با خبرنگار اخبارکوهپایه می‌گوید: ١۵ سال است به تهیه و توزیع ترشی پرداخته و دیگر در حوزه تهیه ترشی کهنه کار به حساب می آیم، تابستان ها ترشی نمی اندازم چرا که احتمال کپک بالاست و ممکن است در یک روز تمام سرمایه ای که برای اینکار گذاشته ام را به باد دهم.
بانوی کارآفرین کوهپایه‌ای بیان کرد: در تابستان، میوه های تابستانه نیز خشک کرده و خودم را سرگرم می کنم تا دوباره هوا رو به خنکی رفته و خرید مواد اولیه ترشی را شروع کنم باید بگویم یکی از رازهای موفقیت من در ترشی انداختن، تهیه مواد اولیه با کیفیت است.
حسینی عنوان کرد: بیشترین ترشی که فروش می رود ترشی مخلوط گل کلم، هویج و کرفس و سپس ترشی لیته است، پس از این دو، ترشی بندری و ترشی قارچ بیشترین فروش را دارد در فصل های مختلف نیز انواع سبزیجات را ترشی می کنم.
وی با اشاره به اینکه از بین ترشی های فصلی، ترشی لوبیا سبز و ترشی بامیه نیز خیلی پرطرفدار هستند و کمترین ترشی که می فروشم ترشی میوه است و طرفداران کمی دارد، افزود: مواد اولیه تازه و خوب و همچنین ادویه مخصوص ترشی باعث می شود در نهایت یک ترشی باکیفیت تولید شود.
سمیه حسینی اذعان کرد: ابتدا به صورت سفارشی ترشی هایم را می رساندم بعد از سه سال انجام کار به صورت مستمر، توانستم یک مغازه کوچک اجاره کرده و ترشی هایم را ثبت شرکتی کرده و بسته بندی کنم اکنون خواهرانم نیز برای ترشی انداختن کمکم کرده و در ازای کمک آن‌ها به صورت روزمزد حقوق دریافت می کنند.
بانوی اصفهانی تصریح کرد: علاوه بر این، سالیانه به چند غرفه فروشگاهی که در فروشگاه های زنجیره ای مشغول به کار هستند ترشی می رسانم ضمن اینکه فروشگاه های پروتئینی و کالباسی نیز از مشتری های ثابت مجموعه من هستند.
وی با اشاره به زحماتی که در این راه متحمل شده است، خاطرنشان کرد: ریسک نکرده و ترجیح می دهم در فصل تابستان ترشی درست نکنم لازم؛ در زمستان آن‌قدر ترشی می اندازم که تا اواسط تابستان ترشی در دبه دارم فقط باید آن‌ها را در مکان خنک نگهداری کنم تا کپک نزند.
سمیه حسینی در پایان متذکر شد: تمام محصولات فروشگاهم دستساز خودم هست، خیارشور و خیار سرکه ای نیز برای مشتری هایی که از قبل سفارش دهند درست کرده و تحویل می دهم، سفارشات فصلی و میوه های نوبری نیز به سفارش مشتری آماده می کنم و باید بگویم تهیه ترشی یکی از کارهایی است که از انجام آن احساس خوبی دارم.
انتهای پیام/ج

  • نویسنده : ریحانه علی خانی