طرح تشدید نظارت دامپزشکی در ایام رمضان ونوروز
طرح تشدید نظارت دامپزشکی در ایام رمضان ونوروز
طرح تشدید نظارت دامپزشکی بر عرضه بهداشتی محصولات پروتئینی استان اصفهان تا بیست ودوم فروردین سال آینده ادامه دارد.

به گزارش اخبارکوهپایه؛ رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان گفت: ۶۸ گروه ثابت و سیار دامپزشکی در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی استان، در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز تا بیست و دوم فروردین ماه سال آینده بر عرضه محصولات پروتئینی نظارت دارند.
حسینی افزود: برای کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده‌های خام دامی در مراکز عرضه، رستوران‌ها و غذاخوری‌های فعال در ایام تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی با بکارگیری نزدیک به ۹۰ نفر از ناظران بهداشتی دامپزشکی در استان اصفهان فعالیت می‌کنند.
وی ادامه داد: دامپزشکی در راستای وظایف بهداشتی خود، وظیفه نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی اعم از شیر، گوشت سفید و قرمز، تخم مرغ، عسل و سایر فراورده‌ها از مزرعه تولید تا سفره مصرف را به عهده دارد و با هرگونه فعالیت غیر بهداشتی با منشاء دامی در همه مراحل برخورد خواهد شد.
حسینی گفت: با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآورده‌های خام دامی، از مردم در خواست داریم که از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بسته‌بندی و یا فرآورده‌های خام دامی دارای بسته‌بندی با برچسب مخدوش خودداری کرده و هنگام خرید موارد بسته‌بندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.
وی، از شهروندان خواست فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز، مراتب را با سامانه پاسخگویی سراسری دامپزشکی به شماره ۱۵۱۲ در میان بگذارند.
انتهای پیام/ ز