شناخت حضرت فاطمه درک شب قدر است
شناخت حضرت فاطمه درک شب قدر است
استاد دانشگاه و حوزه گفت: امام صادق (ع)می فرمایند فَمَن عَرَفَ فاطِمهً حَقَّ مَعْرِفَتَها فَقَدْ اَدْركُ لَيلَةَ القَدرِ؛ یعنی هرکس فاطمه(س) را آنگونه که حق شناختنش است بشناسد، بدرستی که لیلة القدر را درک کرده است.

حجت الاسلام محمد یزدانی در گفت و گو با خبرنگار اخبار کوهپایه اظهار کرد: حضرت فاطمه زهرا(ع) در روز ۲۰جمادی الاخر، در مکه در حالی که پیامبر اسلام(ص) ۴۵سال بوده و بعضی گفته اند روز جمعه سال دوم یا پنجم بعد از بعثت رسول گرامی اسلام(ص) از خدیجه متولد شدند.

استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد:  شهادت آن حضرت بنا به روایتی در سوم جمادی الاخر سال ۱۱هجری یعنی تقریبا۹۵روز بعد از رحلت پدر بزرگوارش و بنابر بعضی روایات ۷۵روز بعد از رحلت پدر بزرگوارشان یعنی در۱۳جمادی الاول است..

وی افزود: امام صادق (ع) می فرمایند: حضرت فاطمه زهرا(س) دارای۹اسم در نزد خداوند است؛ فاطمه (از شر آتش جهنم به دور است)،  صدیقه(معصوم و بسیار راستگو، مبارکه(صاحب برکت)، طاهره(پاکیزه)، زکیه(رشدکننده در کمالات)، راضیه(راضی به قضای خداوند)، مرضیه(مورد پسند خداوند)، محدثه(ملائکه با اون سخن می گویند)، زهرا (نورانی) این نه ویزگی است.

یزدانی در ادامه گفت: مقام و منزلت حضرت زهرا به قدری بالاست که کلمات و زبان ما نمی تواند آن را بیان کند و لذا می بایست برای شناختن آن بانوی بزرگوار به خود معصومین و کلام آن ها رجوع کنیم و حقیر برای بازگو کردن فضایل آن بانوی محترمه به این حدیث از امام صادق(ع) که در جلد ۴۳بحارالانوار آمده بسنده می کنیم.

این استاد دانشگاه گفت: امام صادق (ع)می فرمایند: فَمَن عَرَفَ فاطِمهً حَقَّ مَعْرِفَتَها فَقَدْ اَدْرکُ لَیلَهَ القَدرِ؛ یعنی هرکس فاطمه(س) را آنگونه که حق شناختنش است بشناسد، بدرستی که لیله القدر را درک کرده است.

محمد یزدانی در ادامه خاطرنشان کرد: این حدیث بیان می کند که بین بانوی اسلام حضرت فاطمه(س) و شب قدر که شبی بسیار با عظمت است رابطه ی نزدیکی وجود دارد که اجمالاً به چند مورد اشاره می کنم، شب قدر مجهول القدر است و بدون تردید این بانوی بزرگ نیز مجهول القدر است

وی افزود: شب قدر در بین شب های سال پنهان است و قبر بانوی اسلام نیز مجهول است؛ شب قدر از هزارماه با عظمت تر است و حضرت فاطمه (س)نیز با عظمت تر از همه زنان است و شب قدر زمان نزول دفعی قرآن بود و فاطمه(س)نیز همه انوار امامت و ولایت را یکجا داراست، اما متاسفانه این بانوی بزرگ هم در زمان حیاتشان و هم در عصر کنونی آنطور که باید و شاید شناخته نشد.

انتهای پیام/