عکس نوشت| اولین بازارچه فصلی صنایع دستی استان در شهرستان کوهپایه افتتاح می شود
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی شهرستان کوهپایه گفت: امامزاده قاسم شهرستان کوهپایه بدون شک یکی از قطب های مذهبی اصفهان بوده که همیشه مورد توجه بوده است، زائران از سراسر استان و حتی از استان های دیگر و سراسر کشور برای زیارت به این امامزاده مشرف می شوند که بدون شک این یک پتانسیل قابل توجه در منطقه است، اولین بازارچه فصلی صنایع دستی استان در این مکان برگزار خواهد شد.
لینک کوتاه :
http://akhbarekoohpaye.ir/?p=6113
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
فضیلتهای ماه مبارک رمضان چیست؟
استاد حوزه و دانشگاه گفت: خداوند در قرآن میفرمایند: قرآن را در شب قدر نازل کردیم و شب قدر از هزار ماه برتر است و این شب قدر با این عظمت در ماه مبارک رمضان قرار داده شده است و این نمونهای از برتری و فضیلت ماه رمضان نسبت به ماههای دیگر است.
واژگونی رانا روبرو فولادگستر ۵ مصدوم برجای گذاشت
سخنگوی اورژانس اصفهان گفت: روز گذشته ساعت 8 و 9 دقیقه حادثه واژگونی رانا در کیلومتر 10 جاده کوهپایه اصفهان روبرو فولادگستر به فوریت های پزشکی استان گزارش شد.
حریق شهرک صنعتی سِجزی در اصفهان مهار شد
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از مهار شدن حریق شرکت "هما استیل" واقع در شهرک صنعتی سِجزی واقع در شرق اصفهان خبر داد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.