آشپزخانه‌ای که به یک کارگاه تولیدی تبدیل شده است
آشپزخانه‌ای که به یک کارگاه تولیدی تبدیل شده است
تولید کننده ترشی خانگی گفت: کارگاه کوچک من آشپزخانه در خانه است در ابتدا با خرید صیفی و میوه های مختلف و شستن و خشک کردن کار را شروع می کنم که البته برای تهیه مواد با کیفیت و ارزان گشتی در میوه فروشی ها می زنم و در بعضی موارد هم به میدان میوه وتره بار می روم.

به گزارش اخبارکوهپایه؛ خوردن و آشامیدن اگرچه برای رفع نیازهای بدن است اما آنچه که بیشتر محسوس است لذت بردن از خوردن است و این لذت بر اساس وجود طعم های بی‌نظیری که خالق هستی در محصولات مختلف در جهان آفریده حاصل می شود و نوع ذایقه هم بر اساس عادت غذایی موجود در آن دیار شکل می گیرد.
انسان همواره در مناطق مختلف جهان  با استفاده از طبیعت خاص هر منطقه به کشف و خلق طعم های جدید مشغول است و از این رو  هنر آشپزی و پخت انواع غذاها همیشه مورد توجه قرار داشته و مردم در نقاط مختلف جهان با توجه به نوع مواد اولیه که به وفور در آن منطقه یافت می شود غذا های مختلف را طبخ می کنند و استفاده از انواع ادویه و چاشنی ها طبق ذایقه مردم  هر منطقه معمول است.
انسان از هنر و صنعت تبدیل کردن مواد اولیه به انواع مختلف شیرینی ها و ترشیجات، ترکیب انواع مواد غذایی و تولید طعم های جدید همواره از ایده های  مختلف بهره برده تا بتواند  استفاده از مواد غذایی را با تنوع بیشتر مدیریت کند و حتی استفاده از محصولات کشاورزی را با فراوری در فصل های دیگر  داشته باشد.
وجود انواع چاشنی ها هم برای ایجاد مزه های دلچسب و لذت بیشتر از خوردن مورد توجه بوده است و فراوری انواع میوه ها برای استفاده از فصول غیر از فصل تولید و یا حتی برای حمل کردن به مسافت های دورتر همیشه مورد توجه بوده است.
پخت انواع مربا، ترشی، سس و خشک کردن میوه ها وسبزی و صیفی هم بر این اساس است و در همه نقاط جهان مرسوم است.
در کشور ما هم پخت انواع رب، مربا،  ترشی، پخت انواع دسر های سنتی، انواع شیرینی های سنتی و تولید چاشنی ها و سس های صنعتی و خانگی همه نشانه ذوق و تمایل مردم برای استفاده از طعم های مختلف  است که یکی از این چاشنی های متنوع درست کردن انواع ترشی ها است که از دیر باز بر سر سفره ایرانی جای داشته است و اغلب در گذشته این ترشی ها توسط مادران و زنان خانه تهیه می شد و هر بانوی هنرمند برای مصارف خانواده خود برای بهداشت و کیفیت بیشتر و کم کردن هزینه اقدام به تهیه ترشی در منزل می کرد.
معصومه دهقانی یکی از مادرانی است که اقدام به تهیه ترشی خانگی می کند.
معصومه دهقانی در گفت‌گو با خبرنگار اخبارکوهپایه اظهار کرد: در نوجوانی درست کردن ترشی را از مادربزرگ و مادرم یاد گرفتم آن موقع  به آن ها کمک می کردم و در کنار آن ها یاد گرفتم، ما بیشتر نیازهای خانواده از قبیل مربا ،ترشی، شور، رب را در خانه تهیه می کردیم و علاوه بر مصرف خودمان مقدار زیادی که عمده آن که ترشیجات بود را می فروختیم.
این تولید کنند ترشی خانگی گفت: چند سالی بود که به فکر کار بودم تا درآمدی داشته باشم، ابتدا به فکر کار در شرکت ها و کارخانه ها بودم اما از اینکه مدت طولانی از خانه دور می شدم و فرزندانم تنها بودند ترجیح دادم در خانه به کاری بپردازم و گزینه تولیدات خانگی به ذهنم رسید.
وی گفت: استفاده ار فرصت ها خیلی مهم است اینکه در زندگی اوقات خود را به بطالت نگذرانیم برای آرامش خودمان مفید است، کاری که از دستمان بر می آید انجام دهیم و بیکار نباشیم.
دهقانی افزود: البته که هر کاری زحمت دارد و مشکلاتی سر راه قرار می گیرد، تقریبا همه فصول سال برنامه ای برای تولید محصولی دارم که بنا بر وفور میوه و صیفی جات و سبزی هر فصل به کاری مشغول هستم و بیشتر فصل پاییز هرساله ترشی زیادی درست می کنم.
این تولید کننده ترشی خانگی افزود: کارگاه کوچک من آشپزخانه در خانه است در ابتدا با خرید صیفی و میوه های مختلف و شستن و خشک کردن کار را شروع می کنم که البته برای تهیه مواد با کیفیت و ارزان گشتی در میوه فروشی ها می زنم و در بعضی موارد هم به میدان میوه وتره بار می روم.
وی افزود: در حال حاضر چند سالی است که با تهیه محصولات خانگی که عمده آن انواع ترشی است و فروش آن توانستم در خانه درآمدی داشته باشم  هم در کنار فرزندان هستم و به امور خانه می رسم و درامدی هم دارم بدون آنکه مجبور باشم  تابع تعیین تکلیف از سوی کارفرما باشم، اینکه خودم تصمیم می گیرم امروز چه کاری انجام دهم آزادی عمل در کار باعث می شود که در رسیدگی به امور سه فرزندم خللی وارد نشود.
تولید کننده ترشی خانگی بیان کرد: برای فروش ترشی به صورت فله با مشکلات بهداشتی مواجه هستم و مغازه داران تمایلی ندارند که ترشی را از  خانه دار بخرند و برای بسته بندی تهیه ظروف هزینه بالایی دارد که قیمت تمام شده را افزایش و فروش ما را کم می کند اما با این حال باز هم ترشی خانگی خواهان بسیاری دارد و چون مواد نگهدارنده استفاده نمی کنم سالم تر است البته به همین دلیل ماندگاری کمتری نسبت به ترشی صنعتی دارد.

دهقانی اظهارکرد: با فروش محصولات تولیدی در خانه  با شناختی که بیشتر مشتریان از نحوه کارم دارند و اطمینان و اعتمادی که کسب کردم توانستم  فروش خوبی داشته باشم و با تولید این محصولات در خانه علاوه بر مصرف برای خانواده درآمد نیز بدست می آورم.
انتهای پیام /ج ز