چرم‌دوزی فعالیتی در منزل به عنوان کار در خانه
چرم‌دوزی فعالیتی در منزل به عنوان کار در خانه
چرم دوز شهرستان کوهپایه گفت: انواع کیف دستی، کیف پول، جا کارتی، کمربند و... از عمده کارهایی است که در خانه با چرم درست می کنم.

به گزارش اخبارکوهپایه؛ در میان کسب و کارهای خانگی که اغلب هم توسط بانوان انجام می شود و به خاطر نیاز سرمایه کم مورد توجه قرار گرفته است می‌توان به چرم دوزی اشاره کرد.
در صنعت چرم دوزی که تولیدات آن ابعاد وسیعی در زندگی ما دارد با ابزار پیشرفته و چرخ های صنعتی و فضاهای لازم کار می کنند اما این امکان برای علاقه مندان به هنرها و کسب کار های خانگی وجود دارد که با ابزار ساده و در خانه بدون دغدغه  اجاره مغازه و هزینه های جانبی فعالیت کنند و درآمد داشته باشند.
امکان آموزش این هنردستی از طریق آموزش های مجازی گرفته تا مراکز فنی حرفه ای و خصوصی وجود دارد، ابزار ساده ای نیز برای این کار لازم است که به راحتی می توان فراهم کرد و با کار در خانه از اوقات فراغت استفاده کرد.
مریم جعفری یکی از بانوانی است که در شهرستان کوهپایه با انجام این هنردستی در خانه به درآمد رسیده است.
مریم جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار اخبارکوهپایه اظهار کرد: مدت زیادی است که به کار با چرم در خانه مشغول هستم، مهمترین ابزار کارم چرم است که عمدتا از چرم مصنوعی که قیمت مناسب تر دارد استفاده می کنم، ابزار دیگر نخ وسوزن، سمبه، دستگاه دکمه زن، قیچی، چکش، چسب، درفش، خط کش فلزی و گونیا و…  مورداستفاده در این کار است.
چرم دوز شهرستان کوهپایه افزود: انواع کیف دستی، کیف پول، جا کارتی، کمربند و… از عمده کارهایی است که با چرم درست می کنم ولی عمده کار من تولید کیف های کوچک و به اصطلاح کیف پول و جا کارتی است.
وی با عنوان اینکه این کار را در اوقات فراغت انجام می دهم، بیان کرد: کار در منزل این حسن را دارد که زمان را خود فرد مدیریت می کند و با اولویت بندی  به کار های خود می پردازد، این ویژگی برای کار من نیز بسیار موثر بوده است و در کنار کار خانه و رسیدگی به فرزندان توانستم کار چرم دوزی انجام دهم.
جعفری ادامه داد: ابتدا از طریق شرکت در کلاس های فنی و حرفه ای با این هنر دستی آشنا شدم اما همچنان از آموزش های فضای مجازی نیز استفاده می کنم تا بیشتر از ایده های جدید تر استفاده کنم.
چرم دوز شهرستان کوهپایه افزود: در نمایشگاه های متعددی که در سطح شهرستان برگزار شده شرکت کردم، از طریق فضای مجازی نیز کار هایم را به علاقه مندان معرفی می کنم و در مجموع توانستم تولیداتم را به فروش برسانم.
جعفری ادامه داد: تولید هنرهای دستی در مقایسه با تولیدات مشابه در شرکت های صنعتی به خاطر صرف زمان بیشتر قیمت تمام شده بالاتری دارد و همین امر باعث فروش کمتر می شود و افراد خیلی تمایل ندارند که هزینه زیاد  پرداخت کنند، که لازم است از ایدها و مدل های خاص برای تولید یک کار استفاده کرد تا با منحصر بفرد بودن کار شانس فروش بالا باشد.
وی ادامه داد: حمایت از کسب و کار های خانگی در ابعاد مختلف می تواند بدون سرمایه زیاد اشتغال و درآمد ایجاد کند و به ویژه خانم های خانه دار را تشویق کرد که با انجام اینگونه فعالیت ها هم درآمد داشته باشند و همچنین با ایجاد سرگرمی روحیه شاد داشته باشند.

انتهای پیام/ ج ز

  • نویسنده : یگانه شاهمیرزایی