خیاطی شغلی با ظرافت خاص و حوصله زیادی می طلبد
خیاطی شغلی با ظرافت خاص و حوصله زیادی می طلبد
خیاط شهرستان کوهپایه گفت: شغل خیاطی همراه با ظرافت خاصی که دارد صبر و حوصله زیادی می طلبد، در کنار شغل اصلی ام که کار در شرکت صنعتی است به خیاطی نیز می پردازم تا هم از اوقات فراغت استفاده کنم و هم درآمد داشته باشم.

به گزارش اخبارکوهپایه؛ پوشش و لباس از آداب و فرهنگ مردم حکایت دارد و تبدیل پارچه به لباس مورد نظر شغلی است که ظرافت، سلیقه، هنر، مهارت و حوصله از ارکان مهم موفقیت در آن کار است.
شغل خیاطی از جمله شغل هایی که آقایان و خانم ها هر دو می توانند با کسب مهارت به آن بپردازند و درآمد داشته باشند، علی احمدی  از افراد پرتلاش در این حرفه از شهرستان کوهپایه است.
علی احمدی در گفت‌‌وگو با خبرنگار اخبارکوهپایه اظهارکرد: ۴۹ سال دارم و کارگر یکی از شرکت های صنعتی هستم، در ایام نوجوانی شاگرد خیاطی بودم و تا حدودی با این حرفه آشنا شدم، بعد از سربازی مدتی در یک تولیدی لباس کار کردم و به این فکر افتادم که در کلاس های آموزشی شرکت کنم تا با انواع دوخت به طور اصولی آشنا شوم و آموزش ببینم.
خیاط شهرستان کوهپایه افزود: همزمان با کار در تولیدی لباس و آموزش در کلاس ها با تهیه چرخ خیاطی، اتو و وسایلی در این زمینه شروع به کار کردم که خیلی محدود بود و به ندرت سفارش کاری از دوستان و اقوام انجام می دادم و رفته رفته زمینه ای شد تا به این کار به صورت حرفه ای ادامه دهم.
وی افزود: در ابتدا در منزل این کار را انجام می دادم اما در حال حاضر مغازه کوچکی اجاره کردم و در کنار آن تعدادی طاقه پارچه پر مصرف نیز تهیه کردم، به صورت پاره وقت به این کار می پردازم، در دوخت پیراهن و شلوار مردانه مهارت دارم و اغلب تعداد زیادی سفارش از شهرهای اطراف نیز دارم.
احمدی ادامه داد: حقوق کارگری بسیار ناچیز است و با توجه به تورم کارگران در تنگنا هستند، با پرداختن به کار خیاطی توانستم تا حدود زیادی به درآمدم اضافه کنم هر چند که  پرداختن به دو شغل سختی هایی دارد که ناگزیر باید با آن کنار آمد.
خیاط شهرستان کوهپایه ادامه داد: شغل خیاطی همراه با ظرافت خاصی که دارد صبر و حوصله زیادی می طلبد در کنار شغل اصلی ام که کار در شرکت صنعتی است به خیاطی نیز می پردازم تا هم از اوقات فراغت استفاده کنم و هم درآمد داشته باشم.
وی ادامه داد: درصورتی که افراد همت کار و تلاش داشته باشند فردی بیکار نمی ماند و این امر را در حرفه خیاطی لمس کردم چرا که با این همه پوشاک و تولیداتی که در سطح بازار به صورت آماده وجود دارد باز هم در موارد بسیار شاهد هستیم که خیاط ها سفارش های شخصی زیادی دارند و سرشان شلوغ است.
علی احمدی تصریح کرد: وجود وام های خود اشتغالی می تواند یاری کننده افراد در راه انداختن این حرفه باشد و افراد علاقه مند به این کسب و کار زمینه مناسبی برای فعالیت دارند و امکان اشتغال افراد زیادی وجود دارد.
انتهای پیام/ج ز

  • نویسنده : جمشید حسینی