کشف ١۴٠ ميليارد لوازم آرايشي و بهداشتي قاچاق
کشف ١۴٠ ميليارد لوازم آرايشي و بهداشتي قاچاق
فرمانده انتظامي استان از کشف دو انبار دپوي لوازم آرايشي و بهداشتي قاچاق به ارزش 140 ميليارد ريال در شهر اصفهان خبر داد.

به گزارش اخبار کوهپایه، سردار حميد علينقيان پور بيان داشت: ماموران پليس امنيت اقتصادي فرماندهي انتظامي استان در راستاي طرح تشديد مقابله با قاچاق کالا و ارز با رصد اطلاعاتي دقيق و هوشمندانه از دپوي محموله اي از انواع لوازم آرايشي و بهداشتي قاچاق و بي کيفيت در دو انبار غير رسمي شهر اصفهان مطلع و بلافاصله موضوع را در دستور کار قرار دادند .

وي افزود: ماموران پس از کسب اطلاعات لازم طي هماهنگي با سازمان تعزيرات حکومتي به همراه کارشناسان شبکه بهداشت و معاونت غذا و دارو به محل اعزام و اين انبارها را مورد بازرسي قرار دادند.

فرمانده انتظامي استان اصفهان اظهار داشت: در اين عمليات بيش از ٧٠ هزار قلم انواع لوازم آرايشي وبهداشتي مختلف که همگي فاقد هرگونه مدارک و اسناد معتبر گمرکي بوده و به صورت قاچاق تهيه شده بودند کشف شد.

سردار علينقيان پور ارزش تقريبي محموله مکشوفه را برابر اعلام نظر کارشناسان مربوطه ١۴٠ ميليارد ريال عنوان کرد و گفت: در نهايت کالاهاي مکشوفه توقيف و دو نفر به همراه پرونده تشکيل شده براي رسيدگي به اداره تعزيرات حکومتي استان معرفي شدند.

  اين مقام ارشد انتظامي در خاتمه با بيان اينکه مبارزه با قاچاق کالا و ارز مهم ترين راه حمايت از توليدکنندگان داخلي، کوتاه کردن دست افراد سودجو و فرصت طلب و نا امن کنندگان اقتصاد جامعه است خاطر نشان کرد: پليس مصمم به برخورد قاطعانه با قاچاقچيان کالا است و از شهروندان مي خواهيم هرگونه اطلاعات و اخبار در زمينه قاچاق کالا را از طريق تماس با شماره تلفن ١١٠ به اطلاع ماموران ما برسانند تا در اسرع وقت به موضوع رسيدگي شود.

انتهای پیام/ی