دولت از برنامه‌های کاهش آلایندگی در اصفهان حمایت کند
دولت از برنامه‌های کاهش آلایندگی در اصفهان حمایت کند
استاندار اصفهان بر لزوم حمایت دولت از برنامه‌های کاهش آلایندگی در اصفهان تأکید کرد و گفت: با توجه به وجود صنایع مادر در این استان، ضرورت دارد تا اقدامات زیرساختی و حمایت‌های مالی بیشتری برای بهبود کیفیت هوا و سلامت عمومی در نظر گرفته شود.

به گزارش اخبار کوهپایه، مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان با اشاره به برگزاری رویداد «هوای پاک، آسایش و سلامت عمومی» که با حضور رئیس‌جمهور، اظهار کرد: در این مراسم، مهم‌ترین مباحث مطرح‌شده حول محور توسعه تاکسی‌های برقی و تسهیلات مرتبط با آن بود که بر اساس تصمیمات اتخاذ‌شده، تسهیلات ویژه‌ای برای دارندگان تاکسی‌های برقی در نظر گرفته شد که شامل وام‌های پنج‌ساله ب مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون تومان با نرخ سود صفر درصد می‌شود.

وی افزود: اقساط این تسهیلات به‌صورت پلکانی و متناسب با توان بازپرداخت متقاضیان تنظیم شده است و علاوه بر این، تسهیلات تا ۵۰ درصد قیمت تاکسی‌های دوگانه‌سوز و موتورسیکلت‌های برقی و بنزینی با نرخ سود حداکثر ۸ درصد اعمال خواهد شد.

جمالی نژاد تصریح کرد: در این رویداد، استفاده از سازوکارها و ایجاد انگیزه برای سرمایه‌گذاری با استناد به ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید نیز مورد تأکید قرار گرفت.

استاندار اصفهان ادامه داد: اقدامات زیرساختی از جمله تأمین زیرساخت‌های شارژ و تضمین تحویل باتری پس از ۵ سال نیز از دیگر برنامه‌های اعلام‌شده بود.

وی با اشاره به اینکه این طرح به‌صورت کلید به کلید اجرا خواهد شد، اضافه کرد: این اقدام در راستای حمایت از تاکسیرانان است تا فعالیت آنها دچار اختلال نشود.

جمالی‌نژاد با تاکید بر توجه بیشتر به استان اصفهان در زمینه کاهش آلایندگی، گفت: اصفهان به‌عنوان یکی از کلان‌شهرهای صنعتی کشور، با چالش‌های جدی در زمینه آلودگی هوا مواجه است از سوی دیگر این ناترازی فشار زیادی بر مردم وارد کرده و لازم است در زمینه تخصیص اعتبارات، امکانات و تجهیزات بیشتر به اصفهان توجه ویژه‌ای شود.

استاندار اصفهان بر لزوم حمایت دولت از برنامه‌های کاهش آلایندگی در اصفهان تأکید کرد و گفت: با توجه به وجود صنایع مادر در این استان، ضرورت دارد تا اقدامات زیرساختی و حمایت‌های مالی بیشتری برای بهبود کیفیت هوا و سلامت عمومی در نظر گرفته شود.

وی از دیگر برنامه‌های مطرح‌شده در این رویداد را تشویق به نصب پنل‌های خورشیدی در پشت‌بام منازل عنوان کرد که به عنوان یکی از راه‌حل‌های مؤثر برای کاهش مصرف انرژی و آلایندگی هوا معرفی شده است.

جمالی‌نژاد گفت: این رویداد با هدف ارتقای سلامت عمومی و کاهش آلودگی هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم دولت برای حرکت به سمت استفاده از انرژی‌های پاک و توسعه حمل‌ونقل پایدار است.

انتهای پیام/فارس