به گزارش اخبار کوهپایه به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اصفهان؛ احمد رضایی معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اصفهان، با اشاره به فراهم شدن فرصت های شغلی برای مددجویان اظهار داشت: خوشبختانه در سال گذشته ۱۳ هزار و ۵۱۱ فرصت شغلی در زمینه های مختلف برای مددجویان تحت حمایت و نیازمندان پنج دهک پائین استان فراهم شد.
احمد رضایی، ارائه تسهیلات قرض الحسنه اشتغال به خانواده های تحت حمایت را مسیری برای پایداری شغلی و کسب درآمد مکفی برای این قشر خواند، ادامه داد: برای فرصت های شغلی فراهم شده در سال گذشته هزار و ۷۵۸ میلیارد تو.مان تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه برای خودکفایی و ایجاد بسترهای مناسب شغلی برای مددجویان از تلاش دست برنخواهیم داشت، افزود: سال ۱۴۰۳ تعداد ۶ هزار و ۷۹۰ خانوار مددجویی با تکیه بر پتانسیل های خود و دریافت حمایت های این نهاد در مسیر اشتغال به توانمندی رسیدند و از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج شدند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اصفهان، با قدردانی از مساعدت بانک ها بعنوان یاوران اشتغال و همچنین خیران در همراهی برای حمایت مالی از طرح های اشتغال مددجویی، گفت: امیدواریم در سال جاری نیز با همراهی بیش از پیش شعب بانک ها و مشارکت نیکوکاران در طرح های متنوع قرض الحسنه امداد ولایت، مسیر خودکفایی مددجویان و نیازمندان جامعه را فراهم آوریم.
انتهای پیام/م