نجات ۱۷۰ جنین در معرض خطر سقط توسط «انجمن نفس اصفهان»
نجات ۱۷۰ جنین در معرض خطر سقط توسط «انجمن نفس اصفهان»
مسوول «انجمن‌ سفیران مردمی نفس اصفهان» از نجات جان ۱۷۰ جنین در معرض خطر سقط بر اثر فعالیت‌های اخیر این مجموعه خبر داد.

به گزارش اخبارکوهپایه، ریحانه سادات جزایری افزود: این انجمن از آغاز فعالیتش تاکنون به ۱۷۰ زوج مصمم به سقط جنین خود، خدمات مشاوره‌ای داده است که از این تعداد تاکنون یکصد جنین به دنیا آمده‌اند و بقیه نیز فرایند بارداری را طی می‌کنند.

وی ادامه داد: همه این یکصد کودک، سالم به دنیا آمده‌اند و حمایت‌های مختلف انجمن از آنها تا ۲ سالگی ادامه می یابد.

جزایری تاکید کرد: وضعیت سقط جنین در کشور و استان نگران‌کننده است و در این میان، سقط عمدی جنین، آمار بالاتری نسبت به نوع خودبه خودی و قانونی آن دارد.

وی ادامه داد: سقط جنین در کنار کاهش محسوس جمعیت، یک بحران عمیق ایجاد کرده که مدیریت آن نیازمند اقدامات پیشگیرانه و ارائه مشاوره‌های فقهی و روانی است.

جزایری گفت: آسیب‌های روانی، جسمی و اجتماعی سقط جنین ابتدا برای مادران و سپس متوجه نهاد خانواده و سپس جامعه است.

مسوول انجمن مردمی نفس اصفهان گفت: این مجموعه می‌کوشد با شناسایی مادرانی که به هر دلیلی در آستانه اقدام به سقط جنین خود هستند، حمایت‌های مشاوره‌ای، قانونی، فرهنگی و معیشتی ارائه کند تا آنها از این تصمیم منصرف شوند.

وی افزود: گروه‌های مختلف مردمی بویژه پزشکان زنان و زایمان می‌توانند در شناسایی و تسهیل ارتباط با این گروه از مادران، انجمن نفس را یاری کنند.

جزایری گفت: گسترش فعالیت‌های این مجموعه برای انصراف مادران از سقط جنین، نیازمند همراهی نهادهای مرتبط از جمله بهداشت و درمان، بهزیستی، بسیج، کمیته امداد و دادگستری است.

وی افزود: رسانه‌ها نیز نقش مهمی در پیشگیری از سقط جنین دارند و این ظرفیت باید بیش از پیش به‌کار گرفته شود.

جزایری هشدار داد: سقط عمدی جنین در اسلام حرام و اینکار امری ناپسند و مذموم شمرده شده است، از طرفی اقدام مادران به اینکار پیامدهای جدی جسمی و روانی برای آنها بدنبال خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، به گفته مسوولان، کنشگری فعالان مردمی جوانی جمعیت در اصفهان، ستودنی است.

انجمن سفیران مردمی نفس(نجات فرزندان سقط) یکی از مجموعه‌های مردم محور اصفهان در این حوزه است که ۲ سال پیش، فعالیت رسمی خود را آغاز کرد.

این انجمن با همکاری حدود ۳۰ نفر در چهار حوزه روانشناسی، فرهنگ‌سازی، حمایت و توانمندسازی خانواده‌های در آستانه سقط عمدی فعالیت دارد.

آنطور که مسوولان می‌گویند: آمار دقیقی از میزان سقط جنین غیرقانونی در استان اصفهان و سطح کشور در دسترس نیست.

صاحبنظران حوزه خانواده بر این باورند که اوضاع سقط جنین، نگران‌کننده و انصراف مادران از این تصمیم، مستلزم راهکارهای خلاقانه و برنامه‌ریزی موثر است.

مطالعات نیز نشان می‌دهد ۹۳ درصد سقط جنین‌ها در شاکله خانواده و با تصمیم همسران رُخ می‌دهد و تنها هفت درصد مربوط به روابط نامشروع است.

اصفهان اکنون با بیش از پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از لحاظ شاخص جمعیت روند کاهشی دارد.

حدود ۱۲ درصد از جمعیت این استان سالمند و بالای ۶۰ سال هستند و شیب سالمندی در این خطه تندتر از میانگین کشور است.

در تدوین بوم جمعیتی استان اصفهان؛ «ازدواج»، «سقط جنین» و «ناباروری»، سه چالش مهم جوانی جمعیت است که بر مبنای آمار و بررسی‌های انجام شده بدست آمده است.

انتهای پیام/ی