به گزارش اخبار کوهپایه به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان اصفهان، سرهنگ علي اصغر زارع بيان داشت:در پي اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر وقوع یک فقره تصادف منجر به فوت در بلوار امام خمینی بلافاصله مأموران پلیس راهور به همراه سایر نیروهای امدادی برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: پس از حضور مأموران پلیس در محل و بررسی های صورت گرفته مشخص شد یک دستگاه کامیون حین ورود به داخل کوچه با یک دستگاه دوچرخه برخورد که متأسفانه در این حادثه راکب دوچرخه به علت شدت جراحات وارده در دم فوت می کند.
رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان با اشاره به این که علت وقوع این حادثه تلخ توسط کارشناسان پلیس عدم رعایت حق تقدم از جانب راننده کامیون تشخیص داده شد خاطر نشان کرد: تمامي رانندگان وسايل نقليه موظف به رعايت قوانين و مقررات رانندگي هستند و کارشناسان پليس راهور بدون کوچکترين اغماضي با هرگونه تخلفي به ويژه تخلفاتي که در وقوع تصادفات جرحي و فوتي تاثيرگذار باشند برخورد قانوني خواهند کرد.
انتهای پیام/ف