سال گذشته شلغم خریداری نداشت/ بخشی خوراک دام شد
سال گذشته شلغم خریداری نداشت/ بخشی خوراک دام شد
این کشاورز شهرستان کوهپایه گفت: سال گذشته با توجه به آبی که داشتیم میزان قابل توجه ای شلغم کاشتیم اما دمای هوا و شرایط به شکلی شد که شلغم‌ها مشتری نداشت.

به گزارش اخبارکوهپایه، یکی از محصولاتی که در شهرستان کوهپایه کشت می شود شلغم است؛ این محصول کشاورزی در زمستان طرفداران خاص خود را دارد و با توجه به فواید درمانی آن مورد توجه است.
شلغم، زردک و چغندر محصولاتی هستند که در کوهپایه از اواخر پاییز و زمستان مورد استفاده قرار می گیرند و کشاورزان این محصولات را به مرور برداشت می‌کنند.
ابراهیم کریمی کشاورز کوهپایه‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار اخبارکوهپایه اظهار کرد: آخرین محصولات کشاورزی که برداشت می‌کنیم شلغم و زردک است که با سرد شدن هوا به مرور برداشت می شود.
وی افزود: برخی نیز در این منطقه به یکباره کار کندن شلغم را انجام می‌دهند و پس از آن، در چاله ای خاک می کنند که سالم و تازه بماند و به اندازه مصرف و کم کم از خاک خارج می‌کنند.
کریمی ادامه داد: کشاورزانی که بیشتر کاشته و محصول فراوان تری دارند، شلغم را به بازارها و مغازه‌های محلی برده و آن را به فروش می رسانند.
ابراهیم کریمی بیان کرد: طعم و مزه شلغم وقتی شکل می گیرد که هوا سرد شود و معتقدیم شلغم بعد از اینکه با آب سرد و یخ آبیاری شد، طعم و‌ مزه می گیرد.
این کشاورز شهرستان کوهپایه خاطرنشان کرد: سال گذشته با توجه به آبی که داشتیم میزان قابل توجه ای شلغم کاشتیم اما دمای هوا و شرایط به شکلی شد که شلغم‌ها مشتری نداشت.
کریمی عنوان کرد: انقدر وضعیت بد شد که بخشی از شلغم‌ها را خوراک دام کردیم و حتی بخشی را از زمین‌های کشاورزی برداشت نکردیم.
وی بیان کرد: امسال میزان کمتری را کشاورزان شهرستان کوهپایه نسبت به سال گذشته و شرایطی که اتفاق افتاد به کشت شلغم اختصاص داده‌اند.
ابراهیم کریمی اذعان کرد: امسال به نظر می‌رسد با توجه به دمای هوا و کمتر شدن کاشت شرایط بازار بهتر باشد و تا این لحظه که تقاضا خوب بوده است.
کریمی گفت: شلغم در نقاط مختلف شهرستان کشت و علاوه بر بذری که استفاده می شود با توجه به زمین منطقه و آبی که استفاده می شود، طعم و مزه متفاوتی دارد.

شلغم معمولاً بعد از ۶ تا ۱۰ هفته از کاشت آماده برداشت است و همه ساله با توجه به وضعیت قنوات در شهرستان کوهپایه کشت می‌شود.
انتهای پیام/ج