کسب درآمد از کارگاه کوچک شمع سازی
کسب درآمد از کارگاه کوچک شمع سازی
بانوی هنرمند شرق اصفهان گفت: پس از شروع دانشگاه و نیاز بیشتر به پول تو جیبی، بجای دریافت مستمر پول از پدرم، تصمیم گرفتم روزی یک ساعت برای شمع سازی و تکنیک های فروش غیرحضوری وقت بگذارم و از این راه درآمدزایی نیز بکنم.

رویا جلیلی در گفت‌وگو با خبرنگار اخبارکوهپایه اظهار کرد: زمانی که دبیرستانی بوده و سخت مشغول آماده شدن برای کنکور بودم، مادرم به جهت تقویت روحیه و عوض کردن حال و هوای من، نامم را در کلاس شمع سازی که سه جلسه یک ساعته بود، ثبت نام کرد تا این هنر زیبا را یاد بگیرم.
بانوی هنرمند شرق اصفهانی عنوان کرد: دلیل ثبت نام مادرم در این کلاس، علاقه زیاد من به شمع بود، از آن دسته شمع دوستانی بودم که در هر مغازه ای که شمع تزئینی می فروختند حتما یک شمع خریداری کرده و به اتاقم می بردم آنقدر که دیگر کلکسیون کاملی از انواع شمع تزئینی در رنگ های متنوع در اتاقم داشتم.
جلیلی بیان داشت: تهیه مواد اولیه شمع سازی برای شروع کلاس آموزشی ام، بسیار راحت و ارزان بود پارافین که هرکجا می توان تهیه کرد برای رنگ های شمع باید پاستل ها را رنده کرده و داخل پارافین آب شده می ریختم همچنین از رنگ های مخصوص شمع نیز می شود استفاده کرد، تهیه فیتیله شمع و قالب نیز راحت و قیمتش مناسب بود.
وی افزود: پس از آموزش کامل و راهنمایی ها و جلسات رفع اشکالی که برایمان تدارک دیده بودند، به یک شمع ساز حرفه ای تبدیل شدم و در هر قالبی که فکرش را بکنید پارافین ریخته و شمع می ساختم تا روی ساخت شمع در تمام قالب ها مسلط شوم و بدین صورت تعداد زیادی شمع ساخته بودم.
رویا جلیلی توضیح داد: پس از شروع دانشگاه و نیاز بیشتر به پول تو جیبی، بجای دریافت مستمر پول از پدرم، تصمیم گرفتم روزی یک ساعت برای شمع سازی و تکنیک های فروش غیرحضوری وقت بگذارم و از این راه درآمدزایی نیز بکنم.
بانوی هنرمند شرق اصفهانی تصریح کرد: در ابتدا و به جهت اینکه تعداد زیادی شمع از قبل ساخته بودم، نیاز به وقت زیادی برای تولید شمع نبود و فقط روی عکس برداری حرفه ای از شمع ها و تولیدمحتوا وقت گذاشتم از آنجایی که عکاسی بلد نبودم از اینترنت و فیلم های آموزشی توانستم نورپردازی و زاویه مناسب برای عکس برداری از شمع را متوجه شده و یاد گرفتم.
جلیلی اذعان داشت: در دانشگاه به همکلاسی ها، در محل به همسایه ها، در فامیل به اقوام و همچنین به دوستان سپرده بودم شمع می سازم و از آنجایی که نمونه کارهایم بسیار تمیز و خوشرنگ بود به راحتی توجه ها را به خود جلب می کرد برای مناسبت های مختلف نیز از قبل، شمع های باکسی با تزئینات مینیمال و بامزه آماده کرده و حسابی روی آنها تبلیغ می کردم.
وی با اشاره به رضایتش از فروش کنونی اش در حوزه شمع سازی خاطرنشان کرد: برای ساخت شمع باید قالب جذاب انتخاب و چرب کرده، پارافین را روی حرارت غیرمستقیم حرارت داده و رنگ اضافه کنم سپس فیتیله را با مداد در وسط قالب تنظیم و پارافین ها را داخل قالب بریزم و اجازه دهم خودش را ببندد.
رویا جلیلی ادامه داد: اگر در مراحل ساخت شمع، همه موارد را با دقت انجام دهیم، روی قالب شمع ترک نمی خورد اما اگر ترک خورد باید مجدداً مقداری پارافین روی سطح ترک ها اضافه کرده و اجازه دهیم مجدداً خنک شود سپس فیتیله را در اندازه مناسب بچینیم، همچنین اگر قالب را به خوبی چرب کنیم جداسازی شمع از قالب به راحتی انجام شده و شمع خراب نمی شود.
وی گفت: برای ساخت شمع های عطری نیز لازم است اسانس مدنظرمان را هنگامی که پارافین آب شد اضافه کنیم تا هنگام سوختن شمع بوی اسانس آزاد شود، تمام قلق های ساخت شمع را می توان در کتاب های آموزشی یا کلاس های آموزش شمع سازی آموخت اما تا زمانی که مواد مرغوب و تکرار و تمرین در کار نباشد نتیجه مطلوبی حاصل نمی شود.
جلیلی بیان کرد: در کنار تولید شمع‌های مختلف فروش آن نیز بسیار اهمیت دارد و بازاریابی برای آن نیز کار سختی است.
انتهای پیام/ج ی