به گزارش اخبارکوهپایه، بوی نان تازه از آن دسته بوهایی است که هرشخصی و چه کوچک و چه بزرگ را به هوس انداخته و گرسنه می کند، لذت بوییدن گندم آرد شده روی حرارت، حس مطلوبی را در وجودمان زنده میکند.
در گذشته شاید سرجمع پنج، شش مدل نان در نانوایی ها و محلات یافت می شد آنهم باید مدتی در صف می ایستادیم تا نان بخریم، اما اکنون بیش از پنجاه مدل نان در سبک ها و طعم های مختلفی در تمام نقاط شهر پخته شده و به راحتی در دسترس است.
اما همچنان نان محلی و طعم و بویش طرفداران خاص خود را دارد؛ در شهرستان کوهپایه هنوز هم از گوشه گوشهاش بوی نان محلی به گوش میرسد زهرا حسینی در گفت و گو با خبرنگار اخبارکوهپایه اظهار کرد: بیشتر از چهار سال است که در کنار کارهای خانه، به پخت نان نیز مشغول هستم.
این بانوی نانوا در شهرستان کوهپایه که در قسمتی از خانه خود فعالیت شغلی خود را دنبال میکند، ادامه داد: در التدای فعالیت بیشتر سفارش فامیل و همسایه رو انجام میدادم و پخت من چند روز یکبار و کم بود.
او میگوید: اما اکنون شرایط متفاوت است و روزانه و در دو نوبت صبح و عصر پخت دارم و اغلب نانم را از قبل سفارش گرفتم.
حسینی کیفیت نان تولیدی خود را دلیل پرتقاضا بودن آن عنوان و گفت: تهیه آرد گاهی سخت می شود اما در زمانهای سعی میکنم با کمک دوخواهرم شیفت اضافه ای را پخت کنیم ونان خشک تولید کنیم که البته آن هم پر مشتری است.
زهرا حسینی گفت: کمتر نان ساده مشتری داریم و نان گنجدی، مغز بادامی و با سبزیجات مختلف پخت داریم.
در سالیان اخیر نانواییهای خانگی در شهرستان کوهپایه رشد قابل توجهای داشته اند؛ که از نکات تاثیر گذار در این زمینه میتوان به سلیقه شهروندان و همچنین حضور صنایع در این شهرستان اشاره کرد.
انتهای پیام/ج ی