توسعه کشت هیدروپونیک به کمک درآمد کشاورزان شرق اصفهان می‌آید
توسعه کشت هیدروپونیک به کمک درآمد کشاورزان شرق اصفهان می‌آید
معاون اقتصادی استاندار اصفهان گفت: به زودی کشت هیدروپونیک آب‌کشت(بدون خاک، سم و با کم ترین نیاز به آب) در شرق اصفهان به عنوان راهکاری برای کاهش مصرف آب و ایجاد درآمد مضاعف برای کشاورزان توسعه پیدا می‌کند.

به گزارش اخبار کوهپایه به نقل از اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان؛ کوروش خسروی در جلسه گلخانه‌های هیدروپونیک اظهار کرد:با هدف بهینه‌سازی مصرف آب و ایجاد فرصت‌های اقتصادی جدید برای کشاورزان، طرح توسعه کشت هیدروپونیک در مناطق شرق استان اصفهان کلید خورد.

وی افزود: این فناوری پیشرفته با مصرف بسیار پایین آب، امکان حفظ کشاورزی سنتی و حقابه کشاورزان را فراهم کرده و در عین حال، به عنوان یک کسب‌وکار جانبی با درآمد قابل توجه برای آنان عمل خواهد کرد.

معاون اقتصادی استاندار اصفهان تصریح کرد: بر اساس این طرح، کشاورزان می‌توانند بدون اختلال در فعالیت‌های کشاورزی و زندگی عادی خود، از مزایای فناوری هیدروپونیک برای تولید محصولات باکیفیت و کاهش وابستگی به منابع آبی بهره ببرند.

وی ادامه داد: پیچیدگی این فناوری، همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاهیان و نهادهای مالی مانند صندوق کارآفرینی امید را ضروری ساخته است.

وی تاکید کرد: پس از حل چالش تأمین آب پروژه و تکمیل زیرساخت‌ها، اجرای این طرح با همراهی فرمانداران مناطق شرقی اصفهان سرعت خواهد گرفت.

خسروی گفت: این اقدام علاوه بر مقابله با بحران آب، گام مهمی در راستای اشتغال‌زایی و تقویت اقتصاد محلی خواهد بود.

وی بیان کرد: با تکمیل این پروژه، شرق اصفهان به الگویی برای کشاورزی پایدار و نوین در کشور تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام/م