چگونه شیره‌ توت پخته می‌شود؟
چگونه شیره‌ توت پخته می‌شود؟
بانوی کوهپایه ای گفت: برای تهیه شیره توت بهتر است از توت های سفید و آبدار استفاده کرد، همچنین باید توت ها کاملا رسیده و شیرین باشند.

عصمت اعرابی در گفت و گو با خبرنگار اخبارکوهپایه اظهار کرد: شیره توت به دلیل خواص فراوانش مورد توجه قرار گرفته است، این شیره طبع بسیار گرمی دارد و برای افراد سرد مزاج بسیار مفیداست؛ این ماده همچنین دارای طعم فوق العاده است و می تواند با بسیاری از خوراکی ها ترکیب شود.
*ساخت شیره توت را از چه فصلی شروع می‌کنند؟
این بانوی کوهپایه‌ای که هر ساله در فصل توت به ساخت شیره توت می‌پردازد، ادامه داد: ابتدا توت‌ها را شسته سپس در ظرفی بزرگ ریخته و مقدار کمی آب را به آن اضافه می‌کنیم؛ توت‌ها سریع له می‌شوند و باید آن‌ها را هم بزنند تا نسوزد،
او ادامه داد: سپس زمانی که توت‌ها کمی خنک شدند داخل کیسهٔ پارچه‌ای ریخته و عصاره آن را می‌گیریم و عصارهٔ توت را روی حرارت گذاشته و اجازه می‌دهیم غلیظ شود.
اعرابی گفت: : برای تهیه شیره توت بهتر است از توت های سفید و آبدار استفاده کرد، همچنین باید توت ها کاملا رسیده و شیرین باشند.
عصمت اعرابی بیان کرد: باتوجه‌به اینکه شیره توت کالری بالایی دارد اگر اضافه‌وزن یا دیابت دارید جایگزین مناسبی برای شکر و مربا است البته مصرف بیش از اندازه شیره توت باعث چاقی و افزایش وزن می‌شود.

او اضافه کرد: همچنین توت سرشار از آهن است و به افراد کم‌خون کمک می‌کند؛ افرادی که مشکلات گوارشی و سوءهاضمه دارند می‌توانند با مصرف شیره توت به دفع و هضم مواد غذایی کمک کنند.

این بانوی کوهپایه ای بیان کرد: توت سفید در اواخر بهار و اوایل تابستان می‌رسند و زمان ساخت شیره توت هم در همین موقع از سال است.
اعرابی بیان کرد: بعد از خنک‌شدن شیره توت آن‌ها را داخل ظرف دربسته شیشه‌ای یا پلاستیکی ریخته و در محیطی خنک آن را نگه‌داری می‌کنیم؛ اگر شیره توت طبیعی باشد تا دو سال هم قابل نگه‌داری است.
انتهای پیام/ج ی