به گزارش پایگاه خبری اخبار کوهپایه، سمانه مالکی اظهار کرد: با توجه به توسعه علم و فناوری در سطح جهان و مکانیزه شدن دستگاههای تولید در کارخانهها و صنایع مختلف نیاز مبرمی به آموزش و فراگیری علم در شاخه رباتیک داریم.
وی افزود: در حال حاضر شاهد این امر هستیم که تمام کارخانههای موجود در کشور تمایل دارند از ربات یا ماشینهای خودکار استفاده کنند که بتوانند تولیدات خود را روز به روز افزونتر کرده و در عرصه اقتصادی جهان جزو بهترینها باشند، همچنین سرعت عمل تولید را بالا برده و صدمات جانی و مالی که به دلیل استفاده از نیروی انسانی به آنها وارد می شود کاهش دهند.
رئیس کمیته بازیهای الکترونیکی شهرستان اصفهان تصریح کرد: حال با توجه به این امر مهم در کشور نیاز به متخصصانی داریم که بتوانیم از توانایی و علم آنها در این زمینه بهره ببریم.
وی خاطرنشان کرد: در سالهای گذشته تمام دستگاههای تولیدی و صنعتی کشور به همراه مهندسانی که توانایی اداره و تعمیر این وسایل را داشتند وارد کشور میشدند که همین امر باعث میشد میزان زیادی از ارز کشور خارج شود.
مالکی اذعان کرد: نیاز داریم سطح اقتصادی کشور را در تمام زمینهها بالا ببریم و خود به عنوان تولیدکننده نمونه انواع رباتها و وسایل صنعتی باشیم، باید علم مربوط به این شاخه را نهادینه کرده و از کودکی فرزندان خود را وارد عرصه علم رباتیک کنیم تا بتوانیم قدم بزرگی در این زمینه برداریم.
وی در ادامه بیان کرد: با توجه به اینکه کودکان دارای ذهنی خلاق و فعال هستند از اوایل کودکی میتوان زمینه فعالیت آنها را برای داشتن آیندهای روشن فراهم کرد؛ کودکی را در نظر بگیرید که با یادگیری علم رباتیک و شروع کار در این زمینه توانایی فنی و علمی خود را شناخته و چه بسا با اختراعی جدید صنعت کشور را دگرگون کند و در آینده با توانایی فنی که در او ایجاد میشود، میتواند شغل مناسبی داشته باشد و جایگزین مهندسان بیگانهای شود که در جای جای کشور مشغول به کار هستند.
رئیس کمیته بازیهای الکترونیکی شهرستان اصفهان در ادامه گفت: با توجه به کوچک شدن محیط منازل و افزایش آپارتماننشینی و تمایل کودکان به بازیهای کامپیوتری انرژی کودکان در این محیطهای کوچک تخلیه نمیشود و شاهد انواع افسردگیها و بیماریهایی هستیم، یک مورد شایع آن افزایش وزن شدید در سنین پایین است که به همراه خود انواع بیماریها را دارد.
وی در پایان با بیان اینکه رباتیک در کشور ناشناخته است و نیاز به حمایت و توجه از طرف خانوادهها برای رشد سطح علمی کشور دارد، مطرح کرد: رشته رباتیک جزو معدود رشتههایی است که در کنار مسائل تشریحی که باید درک و حل شود فرد مجبور به تحرک و استفاده از ذهن و بدن خود است، همین امر باعث تخلیه انرژی به ویژه در کودکان میشود، همچنین علاوه بر شناخت تواناییها کودک نوعی هیجان را تجربه میکند که غیرقابل وصف است.
انتهای پیام/کوکب دارابی