دستگیری حفاران غیرمجاز در کاشان
دستگیری حفاران غیرمجاز در کاشان
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان کاشان از دستگیری حفاران غیرمجاز در بیابان‌های محدوده شهر نیاسر از توابع شهرستان کاشان خبر داد.

به‌گزارش اخبار کوهپایه به نقل از روابط‌عمومی میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان؛ علیرضا عبدالله زاده امروز ۲۴ شهریورماه با اعلام این خبر گفت: در پی دریافت گزارشی از منابع محلی مبنی بر انجام عملیات حفاری مشکوک در یکی از مناطق شهرستان کاشان، تیم عملیاتی یگان حفاظت این اداره با همکاری کلانتری شهر نیاسر به محل اعزام شد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان کاشان ادامه داد: در جریان این عملیات مشترک، پنج نفر در حال انجام حفاری غیرمجاز دستگیر شدند و ادوات مورداستفاده آنان نیز کشف و ضبط شد. متهمان نیز پس از تفهیم اتهام، به همراه تجهیزات کشف‌ شده به‌منظور طی مراحل قانونی به کلانتری نیاسر منتقل شدند.

او، ضمن تأکید بر لزوم صیانت از میراث‌فرهنگی و مقابله با حفاری‌های غیرمجاز، از همکاری مؤثر نیروهای انتظامی و مشارکت شهروندان در گزارش موارد مشکوک قدردانی کرد.

انتهای پیام/م