به گزارش پایگاه خبری اخبار کوهپایه سید محمد قاضی عسگر در نشست بررسی مشکلات بخش کوهپایه با اشاره به ۴۰۰ قنات بخش کوهپایه که اکثراً آنها بر اثر سیل آسیبدیده است، اظهار کرد: بخش کوهپایه نیاز به اعتبار به منظور لای روبی قنوات به ویژه قنوات عامالمنفعه که در اثر سیلهای اخیر آسیبدیده را دارد.
وی افزود: تسریع و تسهیل در امر واگذاری زمین برای ایجاد اشتغال در زمینههای دامپروری و کشاورزی و ایجاد گلخانه،
برگزاری دورههای آموزشی ویژه کشاورزان برای مکانیزه کردن کشاورزی و استفاده صحیح و بهینه از آب و ارتقا مرکز جهاد کشاورزی کوهپایه با توجه به مسافت نسبتاً زیاد با مرکز اصفهان به منظور کاستن از مراجعات به اصفهان لازم است و جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز در اراضی کشاورزی، تسهیل و تسریع در پرداخت تسهیلات و بیمه کشاورزان نیز از نیازهای دیگر بخش کوهپایه است.
بخشدار کوهپایه تصریح کرد: مرمت و بازسازی و روکش محور کوهپایه تا سجزی که در وضعیت نامطلوبی به سر میبرد و اکثر تصادفات در این مسیر ۲۵ کیلومتری اتفاق میافتد نیاز به لکهگیری و روکش آسفالت دارد؛ حدود ۸۰ درصد راههای مواصلاتی روستاهای بخش کوهپایه نیز نیاز به بهسازی و ترمیم و روکش دارد.
قاضی عسگر در ادامه گفت: از دیگر مشکلات بخش کوهپایه روشنایی جادههای منتهی به راه اصفهان_نایین روستاهایی، تکمیل و نصب علائم و آسفالت، اصلاح ورودی شهرهای سجزی و کوهپایه، اصلاح سهراه ورودی کوهپایه _هرند، ارتقا راهداری کوهپایه، ارتقا نمایندگی مسکن و شهرسازی است.
سید محمد قاضی عسگر افزود: انجام طرح تفضیلی شهر کوهپایه و برطرف نمودن مغایرتها، تعیین تکلیف و صدور پروانه برای طبقه دوم مسکن مهر، کمبود علائم هشدار و مشکل روکش آسفالت ۵ کیلومتری ورودی شهر تودشک، جدولگذاری جاده منتهی به روستای امامزاده قاسم، تسریع در پاسخ استعلامهای دهیاریها برای صدور پروانه از دیگر نیازها و مشکلات بخش کوهپایه است.
بخشدار کوهپایه اذعان کرد: بازنگری طرحهای هادی که ۱۰ سال از آن گذشته، واگذاری زمین به متقاضیان در روستای بادافشان، الحاق شهرک مسکونی فاطمیه کوهپایه، ارائه سندهای املاک واگذار شده به مردم، اصلاح و اجرای معابر روستایی بخش، تقویت سیل بندهای در سطح روستا نیز باید مورد توجه قرار گیرد.