انتشار کتاب‌های انقلابی ممنوع الانتشار بانام‌های مستعار/ فرهگیان بخش کوهپایه نیمه دوم مهرماه ۵۷ به اعتصابات پیوستند
انتشار کتاب‌های انقلابی ممنوع الانتشار بانام‌های مستعار/ فرهگیان بخش کوهپایه نیمه دوم مهرماه ۵۷ به اعتصابات پیوستند
پیشگام انقلاب اسلامی ایران گفت: نیمه دوم مهرماه ۵۷ فرهنگیان منطقه با تجمع در اداره آموزش‌وپرورش و تشکیل جامعه معلمان بخش کوهپایه به اعتصابات پیوستند.
به گزارش اخبار کوهپایه؛ سید اسماعیل محمودی  با تبریک چهلمین فجر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالروز شهادت حضرت زهرا که الهام بخش مردم در پیروزی انقلاب و پاسداری از آن بوده است، اظهار کرد: خاطرات و مبارزات مردم از انقلاب اسلامی در بخش کوهپایه قدیم (شامل بخش‌های کوهپایه، جلگه و بن رود فعلی) به دو مقطع زمانی تقسیم می‌شود.

پیشگام انقلاب اسلامی ایران تصریح کرد: نیمه اول دهه ۵۰ که دوره آشنایی بیشتر مردم به‌ویژه جوانان با سیره و مبارزات ائمه اطهار و افکار امام خمینی در عدالت اجتماعی و مبارزه با ظلم و فساد بود توسط روحانیون و فرهنگیان در مساجد و مدارس و جلسات بیان می‌شد.

وی افزود: در این زمان کتاب‌های انقلابی ممنوع الانتشار بانام‌های مستعار و توضیح المسائل امام خمینی با نام مستعار (خ_م) به‌صورت غیر محسوس و مخفیانه در بین جوانان و افراد متقاضی بخش توزیع می‌شد.

دبیر آموزش پرورش در سال‌های ۵۷ الی ۶۴ عنوان کرد: در آبان ماه سال ۵۶ با شهادت حاج‌آقا مصطفی فرزند ارشد امام خمینی در نجف اشرف مراسم یاد بود ایشان در شهرها و روستاهای ایران به‌طور مستمر تشکیل می‌شد و ضمن بیان افکار و مبارزات و نام امام خمینی در منابر و سخنرانی‌ها حضار با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد نام و حمایت از امام را علنی کردند.

محمودی در ادامه گفت: در تعدادی از مساجد و منازل بخش کوهپایه جلسات سخنرانی و یادبود حاج‌آقا مصطفی تشکیل و نوارهای مراسم دیگر شهرهای کشور بین جمعی از حضار و مراسم توزیع می‌شد.

وی گفت: در دی‌ماه سال ۵۶ با درج مقاله علیه امام در روزنامه اطلاعات مبارزات و سخنرانی و تجمعات خیابانی علیه ظلم و فساد و استبداد و وابستگی شاه به اجانب علنی‌تر شد و با تشکیل جلسات و تجمعات به یادبود سوم، هفتم و چهلم شهدای تظاهرات دیگر شهرها راهپیمایی‌های بزرگ‌تر مردمی شکل می‌گرفت.

وی خاطرنشان کرد: وحدت و انسجام اقشار مختلف جامعه و اعتراضات مردم با محور اسلام و رهبری امام خمینی روزبه‌روز گسترده‌تر می‌شد و شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی فراگیر می‌شد.

سید اسماعیل محمودی اذعان کرد: در منابر و تجمعات بخش که به مناسبت‌های مختلف تشکیل می‌شد افکار و مبارزات امام و ظلم و فساد دستگاه حاکم برای مردم بیان می‌شد و اعتراض اقشار مختلف مردم و اعتصاب اصناف، کارگران و کارکنان شرکت نفت، فرهنگیان، دانشجویان و دانش آموزان و دانشگاهیان شکل می‌گرفت.

وی گفت: نیمه دوم مهرماه ۵۷ فرهنگیان منطقه با تجمع در اداره آموزش‌وپرورش و تشکیل جامعه معلمان بخش کوهپایه به اعتصابات پیوستند و قطعنامه بیست ماده‌ای فرهنگیان بخش کوهپایه (بخش‌های جلگه، بن رود و کوهپایه فعلی) قرائت و به تایید حضار رسید.

محمودی اظهار کرد: جامعه معلمان در شهرها و روستاهای بخش به‌طور مستمر جلسات و تجمعات با حضور اقشار مختلف مردم بخش کوهپایه و با دعوت از سخنران‌ها تشکیل می‌داد و اعلامیه و اطلاعیه‌های حضرت امام در ادامه راه و مبارزات رژیم ستم شاهی قرائت و توسط جوانان بین حضار توزیع می‌شد.

این انقلابی پیشکشوت تصریح کرد: بسیاری از مردم و جوانان بخش کوهپایه در تجمعات و راهپیمایی‌های بزرگ اصفهان در تجمعات و راهپیمایی‌های بزرگ اصفهان شرکت می‌کردند و در استقبال از ورود امام خمینی در تهران حضور چشمگیری داشتند.

وی افزود: الحمدالله با وحدت و همدلی اقشار مختلف مردم حول اسلام و رهبری امام خمینی انقلاب اسلامی ایران در یوم الله ۲۲ بهمن به پیروزی رسید و کماکان با وحدت و یکپارچگی حول ولایت و رهبری امام خامنه ای بتوانیم حافظ استقلال، آزادی جمهوری اسلامی و پاسدار خون شهدا و راه امام راحل باشیم و با همت و تلاش مسئولان و مردم شریف کشورمان شاهد سربلندی و سرافرازی و پیشرفت هر چه بیشتر ایران اسلامی بوده باشیم.

انتهای پیام/