به گزارش اخبار کوهپایه، در سال ۹۶ بود که در شرق اصفهان با یک بانو که در بخش کوهپایه کارگاه قالیبافی داشت همصحبت شدیم و از صحبت و درد و دلهای این خانم نوشتیم، این کارگاه در زیر چادر بنا نهاده شده بود.
حال بعد از دو سال یکبار دیگر سراغ این کارگاه رفتیم و انتظار داشتیم این کارگاه یا پیشرفت کرده و به ساختمان مجهزی منتقل شده باشد و یا به دلیل سختی کار در سرما و گرما زیر چادر تعطیل شده باشد.
اما اینگونه نبود و این کارگاه همچنان به همان شکل ادامه حیات میداد، البته کمی از طول چادر کم شده بود که به گفته سرپرست این کارگاه به دلیل سردی هوا و برای بهتر گرم شدن این کار را انجام داده است.
فاطمه امینی اظهار کرد: در این سالها تغییرات و نوسان قیمتی کار تولید را سخت کرده اما همیشه با توفیق خدا چند دار قالی را داشتم.
سرپرست این کارگاه قالیبافی گفت: این کارگاه کارگر و قالیباف ثابت ندارد اما همهروزه بین 2 تا 8 نفر از زنان روستا به این کارگاه می آیند و در اینجا کارگری میکنند.
امینی در مورد اینکه چرا هنوز بعد از چند سال زیر این چادر مشغول فعالیت است، عنوان کرد: من سرمایهای ندارم که یک ساختمان تهیه کنم و یک وام توانستم بگیرم که آنهم کمی وسایلی که اینجا لازم داشتم خریدم.
فاطمه امینی با بیان اینکه 5 یا 6 سال است در این محل فعالیت می کنم، گفت: چند ماه قبل نتوانستم مبلغ بیمه خود را پرداخت کنم و بیمه قالیبافیام قطع شد و هر چه پیگیری کردم به نتیجه نرسید و حتی نزد یکی از نمایندگان مجلس هم رفتم و از وی نامهای گرفتم اما بازهم فایدهای نداشت.
آقایی، از بانوانی است که در این کارگاه مشغول به کار شده، به خبرنگار فارس میگوید: من روزی چند ساعت به این کارگاه میآیم و کار میکنم.
او میگوید: با توجه به اینکه علاقه دارم از این کار راضی هستم و امیدوارم این کارگاه هم به یک ساختمان منتقل شود تا شرایط بهتر باشد؛ برای هر یک از خانم هایی که اینجا هستند توان اینکه یک قالی در خانه وجود ندارد و اینجا فرصتی شده تا از این راه درآمد کسب کنند.
به نظر میرسد لازم است از کارگاههای کوچک و کارآفرینان در شرایط امروزی حمایت بیشتری شود تا شاهد رونق تولید در کشور باشیم.
انتهای پیام/