به گزارش اخبار کوهپایه عناب جزو میوههاست و از جمله میوههای غنی از خواص گوناگون و سرشار از مواد مغذی است. میلیونها انسانی که از ارزش واقعی عناب آگاه هستند از آن به عنوان یک خوراکی مقوی و کپسول سلامتی یاد میکنند. عناب را با نامهای خرمای قرمز و خرمای چینی نیز میشناسند و نام علمی آن Ziziphus jujube است. عناب میوه درختچه یا درخت کوچکی است با گلبرگهایی به رنگ سبز مایل به زرد و جزو میوههای هسته دار (شفت) است. میوههای این درختچه به اندازهی یک خرما هستند و رنگ شان ترکیبی از قرمزو قهوهای است که از روشن تا سیر تغییر میکند. این گیاه، بومیِ جنوب آسیا ازجمله بخشهای جنوبی و مرکزی چین است. البته امروزه این میوه در سراسر جهان، به ویژه اروپا، شناخته شده است و در بیشتر فروشگاههایی که میوههای وارداتی عرضه میکنند به فروش میرسد.
عناب تاریخچهای ۱۰ هزار ساله دارد و تا کنون بیش از ۴۰۰ گونه متفاوت از آن پیدا شده است. عناب را به صورت میوه، آب میوه و خشک شده مصرف میکنند.
خواص عناب
عناب را به هر صورتی که مصرف کنید آنتی اکسیدانها و مواد مغذی ارگانیک موجود در این میوه پر خواص طیف گستردهای از مزایا را برایتان به ارمغان خواهدآورد. حال با نگاهی دقیقتر به جدول ارزش غذایی عناب و از خواص این میوه بی نظیر آگاه شوید.
عناب یکی از منابع غنی از آهن و فسفر است که هر دو از عناصر کلیدی در گلبولهای قرمز خون هستند. در صورتی که از فقر آهن یا کم خونی رنج میبرید ممکن است علائم و نشانههایی مانند ضعف عضلانی، خستگی، سو هاضمه، سر گیجه و اختلال شناختی در شما ظاهر شود. با افزایش میزان مصرف آهن و فسفر از طریق میوه عناب، گردش خون خود را بهبود ببخشید و در این صورت اکسیژن رسانی به اندامهای بدن تان بهتر انجام میشود.
ارزش غذایی عناب در ۱۰۰ گرم عبارت است از:
• آب، ۷۷٫۸۶ گرم
• انرژی، ۷۹ کیلو کالری
• پروتئین، ۱٫۲ گرم
• چربی، ۰٫۲ گرم
• کربوهیدرات، ۲۰٫۲۳ گرم
• کلسیم، ۲۱ میلیگرم
• آهن، ۰٫۴۸ میلیگرم
• منیزیم، ۱۰ میلیگرم
• فسفر، ۲۳ میلیگرم
• پتاسیم، ۲۵۰ میلیگرم
• سدیم، ۳ میلیگرم
• زینک، ۰٫۰۵ میلیگرم
• ویتامین ث، ۶۹ میلیگرم
• تیامین، ۰٫۰۲ میلیگرم
• ریبوفلاوین، ۰٫۰۴ میلیگرم
• نیاسین، ۰٫۹ میلیگرم
• ویتامین B ۶، ۰٫۰۸ میلیگرم
• ویتامین B ۱۲، ۰
• ویتامین RAE, A، ۲ میکروگرم
• ویتامین IU, A، ۴۰ میلیگرم
• اسیدهای چرب، ۰
• کلسترول، ۰
انتهای پیام/