به گزارش اخبار کوهپایه به نقل از خبرگزاري پليس سرهنگ رضا محمدی بيان داشت : در پي مراجعه تعدادي از شهروندان به پليس فتا و اعلام شکايت مبني بر برداشت غيرمجاز از حساب هاي بانکي آن ها، بررسي موضوع در دستور کار کارشناسان اين پليس قرار گرفت.
وي افزود: بررسي ها گوياي اين بود که پيامي تحت عنوان دريافت کالا برگ معيشتي و يا شکايت قضائي، براي شکات ارسال و از آنها درخواست شد براي دريافت کالابرگ و يا مشاهده ابلاغ الکترونيک، وارد لينک ارسالي شده و 50 هزار ريال واريز کنند.
فرمانده انتظامي شهرستان مبارکه ادامه داد: پس از باز کردن لينک جعلي و پرداخت مبلغ توسط شکات، بلافاصله نرمافزار جعلي “معيشتي” يا “ثنا (ابلاغ دادگستري)” بر روي گوشي قرباني نصب شده و در ادامه مبالغي به صورت غير مجاز از حساب بانکي آنان برداشت شده است.
اين مقام انتظامي گفت: با اقدام سريع کارشناسان پليس فتا شهرستان مشخص شد مبالغ برداشتي به حساب هاي ديگر منتقل و يا با آن ها خريد اينترنتي صورت گرفته که در نهايت مبلغ 3 ميليارد و 400 ميليون ريال منتقل شده به حساب بانکي مقصد و يا سايت هاي واسط خريد اينترنتي مسدود و پس از انجام مراحل قانوني به حساب مالباختگان عودت داده شد.
سرهنگ محمدي در پايان مهمترين مؤلفه در پيشگيري از وقوع جرايم سايبري را افزايش آگاهي شهروندان و تلاش و همت جمعي در رسيدن به اين مهم دانست و به شهروندان توصيه کرد موارد مرتبط با فضاي مجازي و جرايم سايبري را در کمترين زمان از طريق مرکز فوريت هاي سايبري به شماره 096380 با کارشناسان پليس فتا در ميان بگذارند و از نصب نرم افزارهاي جعلي و بازکردن لينک هاي ناشناس و مشکوک که از طريق پيامک يا در پيام رسان ها براي آن ها ارسال مي شودخودداري کنند.
انتهای پیام/ف