محمد لطفی در گفتوگو با خبرنگار اخبار کوهپایه در رابطه با اهمیت مصرف ماهی و میگو اظهار کرد: میگو یکی از اصلی ترین مواد غذایی محسوب می شود که با کم خونی مبارزه می کند ضمن اینکه سیستم ایمنی را تقویت کرده و دارای فسفر، ویتامین ب١٢ و آنتی اکسیدان نیز هست ضمن اینکه با مصرف آن، درصد ابتلا به کم کاری تیروئید کاهش پیدا میکند.
متخصص تغذیه عنوان کرد: میگو بسیار کم کالری بوده و برای پوست، مو و ناخن مفید است پس یکی از فاکتورهای مهم ضدپیری به حساب می آید، با مصرف میگو می توانید افسردگی را از خود دور کرده و همچنین آقایان با مصرف این ماده غذایی باارزش از سرطان پروستات فرار کنند.
لطفی بیان کرد: ماهی نیز منبع غذایی با ارزشی بوده و با مصرف آن می توانید خطر حمله های قبلی و سکته مغزی را از خود دور کنید، ماهی ها سرشار از مواد مفید و مغذی برای بدن هستند و میزان کلسترول در بدن را کاهش می دهند که این مورد، کار با ارزشی برای میانسالان و پیرها انجام می دهد.
وی افزود: با مصرف مداوم ماهی چشم های تیزبین تری خواهید داشت چرا که منابع غذایی موجود در ماهی برای تقویت بینایی انسان بسیار مفید است ضمن اینکه منابع موجود در گوشت ماهی ها از زوال عقل جلوگیری می کند و دلیلش تقویت کردن قسمت هایی از مغز است که به آن بخش خاکستری می گویند.
محمد لطفی اذعان کرد: از دیگر خواص مصرف ماهی باید چربی سوز بودنش و کمک به لاغری اشاره کرد، ماهی نیز مانند میگو برای پوست و مو و ناخن مفید بوده و یکی از فاکتورهای ضدپیری محسوب می شود، برای سلامت قلب و عروق مفید و همچنین با مصرف ماهی و میگو می توانید از ابتلا به سرطان ها دوری کنید.
متخصص تغذیه تصريح کرد: بیماری که اخیرا با آن زیاد مواجه می شویم آسم در اطفال است، خانواده ها در جریان باشند با مصرف گوشت آبزیان می توانند این مشکل را بهبود داده و با مصرف مرتب ماهی و میگو، مشکل را به مرور کاهش دهند تا این مشکل ریوی مقطعی برطرف شود.
لطفی گفت: گوشت ماهی حاوی ویتامین دی و اسیدهای چرب بسیار لازم و ضروری برای بدن انسان بوده و مهمترینش امگا ٣ محسوب می شود، این اسیدها به این دلیل ضروری است که بدن نمی تواند آن را بسازد و باید بواسطه مصرف مواد غذایی حاوی این نوع اسیدها، به آن دست یافت.
وی خاطرنشان کرد: اسیدهای چرب مهم دیگری در گوشت ماهی وجود دارند اسید دیگری تحت عنوان اسید چرب DHA در گوشت ماهی وجود دارد که باعث کنترل آرتروز، تنظیم حرکت خون در عروق خونی، کنترل فشار بالا، تنظیم ضربان قلب، کنترل دیابت نوع دو، کمک به کاهش کلسترول های بد و همچنین کنترل برخی سرطان ها می شود.
محمد لطفی توصیه کرد: مردم بدانند هرچه برای سلامتشان خرج کنند هزینه نیست بلکه پس انداز است، سلامتی شوخی بردار نبوده و رساندن مواد مغذی و مفید به بدن باید اصلی ترین دغدغه فکری هر شخصی باشد ضمن اینکه اگر مصرف موادغذایی ناسالم را حذف کرده و بجای آن مواد غذایی مفید را جایگزین کنند، علاوه بر هدر نرفتن هزینه ها، در آینده هزینه کمتری بابت ویزیت پرداخت خواهند کرد.
انتهای پیام/ج ی