به گزارش اخبار کوهپایه به نقل از خبرگزاری ایرنا؛ حجت الاسلام اسدالله جعفری شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران افزود: مردم هر گونه اخبار مرتبط با حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کشورمان را از منابع رسمی دنبال کنند.
وی افزود: افراد از هر گونه شایعه پراکنی، نقل اخبار غیر واقعی و تشویش اذهان عمومی پرهیز کنند.
رییس دادگستری کل اصفهان گفت: دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی با افرادی که امنیت روانی جامعه را با اخبار کذب بر هم بزنند و قصد اختلال در نظم عمومی را داشته باشند برخورد خواهند کرد.
وی همچنین در این زمینه به فعالان شبکه های اجتماعی و فضای مجازی برای دقت در انتشار مطالب و محتوا هشدار داد.
حجت الاسلام جعفری افزود: انتشار اخبار غیر واقعی و شایعه در شرایط فعلی کشور جرم انگاری شده و مراجع مرتبط قضایی و امنیتی در صورت مشاهده با آن برخورد می کنند.
بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.
ستاد مدیریت بحران نیز به دنبال این رخداد از شهروندان درخواست کرد آرامش خود را حفظ و به منظور حفظ نظم عمومی، از هرگونه اقدام شتابزده که موجب اضطراب عمومی میشود، خودداری کنند.
این ستاد از مردم خواست اخبار را فقط از رسانه ملی و کانالهای ارتباطی معتبر دریافت کنند.
همچنین به مردم توصیه شده از ترددهای غیرضروری حتیالامکان خودداری و در صورت نیاز با کادر امدادی همکاری کنند.
انتهای پیام/