به گزارش اخبارکوهپایه به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد؛ میثم استکی رییس شبکه گفت: واحد نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی این شبکه در راستای انجام رسالت نظارت و تامین بهداشت فرآورده های خام دامی، اقدام به نظارت های روزانه و دوره ای، نمونه برداری و استقرار مسئولین فنی بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی نموده که در این راستا در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ بیش از یک هزار و ۵۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی توقیف و بیش از یک هزار و ۲۰۰ کیلوگرم از این فرآورده های خام دامی پس از حصول نتایج آزمایش ها و تشخیص غیرقابل مصرف بودن آنها، توسط کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی این شبکه معدوم گردید.
استکی در ادامه افزود: با توجه به ماهیت فرآورده های خام دامی و اطلاع از اینکه روند فساد در این مواد بسیار سریع می باشد و با توجه به خطر بهداشتی این مواد غذایی درانتقال آلودگی های میکروبی و ایجاد مسمویت های غذایی که باعث ایجاد علائمی چون اسهال، استفراغ ، سرگیجه ، دل پیچه و…می شود، نظارت بهداشتی و کنترل دقیق مواد خام دامی عرضه شده در سطح فروشگاه ها ، قصابی ها و همچنین نظارت بر عملیات فرآوری و بسته بندی مواد خام دامی از اهمیت ویژه ای در تامین امنیت غذایی و تامین بهداشت جامعه دارد.
استکی از شهروندان خواست در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به تاریخ مصرف مندرج بر روی آن دقت کرده و از خرید محصولات تاریخ منقضی و فاقد تاریخ اکیدا خودداری کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلفات بهداشتی، مراتب را به سامانه مدیریت پاسخگویی و اطلاع رسانی به شماره ۱۵۱۲ که به صورت ۲۴ ساعت شبانه روز فعال است اطلاع دهند.
انتهای پیام/م