استان اصفهان پیشتاز تولید تخم‌مرغ در کشور با تولید سالانه ۴۷۸۰۰ تن تخم مرغ
استان اصفهان پیشتاز تولید تخم‌مرغ در کشور با تولید سالانه ۴۷۸۰۰ تن تخم مرغ
معاون رییس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان از تولید سالانه ۴۷ هزار و ۸۰۰ تن تخم‌مرغ در این شهرستان خبر داد و کاشان را به عنوان قطب اصلی تولید تخم‌مرغ در استان اصفهان معرفی کرد. 

به گزارش اخبارکوهپایه به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، علی محلوجی، با تأکید بر جایگاه ویژه کاشان در این صنعت اظهار داشت: این شهرستان رتبه نخست تولید تخم‌مرغ در استان اصفهان را به خود اختصاص داده و سهم قابل توجهی در تأمین نیازهای مصرفی استان و کشور دارد.

وی افزود تخم‌مرغ تولیدی کاشان علاوه بر تأمین بازارهای داخلی، به استان‌های همجوار نیز ارسال می‌شود و ظرفیت‌های صادراتی آن در حال حاضر در دست توسعه قرار دارد.

محلوجی همچنین به ظرفیت‌های دیگر شهرستان در صنعت طیور اشاره کرد و گفت: در کنار واحدهای تخم‌گذار، شهرستان کاشان دارای ۵ واحد مرغ مادر با ظرفیت ۲۵۰ هزار قطعه است که سالانه بیش از ۳۰ میلیون تخم‌مرغ نطفه‌دار برای تأمین جوجه‌ریزی واحدهای گوشتی تولید می‌کنند.

این حجم عظیم تولید توسط ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه مرغ تخم‌گذار در ۴۶ واحد مرغداری صنعتی شهرستان محقق می‌شود که نقش بسزایی در تأمین نیازهای پروتئینی استان و کشور ایفا می‌کند.

این شهرستان همچنین در حوزه طیور گوشتی نیز فعال است؛ با وجود ۹۹ واحد فعال، سالانه بیش از ۱۲ هزار و ۱۵۰ تن گوشت مرغ تولید می‌شود که این آمار نشان‌دهنده‌ی جایگاه ممتاز کاشان در کل زنجیره تولید پروتئین سفید در استان اصفهان است. این دستاوردها، کاشان را به یکی از ارکان اصلی امنیت غذایی کشور در زمینه پروتئین‌های طیور تبدیل کرده است.

انتهای پیام/م