به گزارش اخبارکوهپایه به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ حسين تُرکيان بيان داشت: در پي مراجعه يکي از شهروندان به پليس آگاهي استان و اعلام شکايت مبني بر کلاهبرداري فرد ناشناسي از وي، موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداري اين پليس قرار گرفت.
وي افزود: در بررسی تخصصی کارآگاهان مشخص شد مالباخته يك دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش 100 ميليون ريال جهت فروش در یکی از سایت های واسطه گر آگهي کرده که فردی ناشناسي ضمن تماس تلفني با او، تمايل خود جهت خريد این تلفن همراه را اعلام می کند.
رئيس پليس آگاهي استان اظهار داشت: متهم پس از هماهنگی و دریافت شماره شبا حساب بانکی شاکی و ارسال رسید واریز وجه برای وی، تلفن همراه را توسط راننده یک دستگاه خودرو سواری تاکسی اینترنتی از شاکی دریافت کرده وهیچ گونه ردی از خود باقی نمی گذارد.
این مقام انتظامی افزود: با توجه به اینکه متهم با ارسال رسید جعلی اقدام به کلاهبرداری از تعدادی دیگر از شهروندان کرده بود، اقدامات تخصصی کارآگاهان پلیس برای شناسایی هویت و مخفیگاه کلاهبردار به صورت ویژه آغاز شد.
ترکیان تصریح کرد: در ادامه با انجام يک سري اقدامات تخصصي سرانجام هويت متهم شناسایی و در یک عملیات ضربتی و کاملا هماهنگ در مخفیگاهش دستگیر شد.
وی با بيان اينکه متهم با استفاده از برنامه کاربردي رسيد ساز جعلي از 9 شهروند به مبلغ 4 میلیارد ریال کلاهبرداري کرده بود خاطر نشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.
انتهای پیام/ ز