تجهیز پارکینگ‌های منطقه یک به استندهای شارژ خودروهای برقی
تجهیز پارکینگ‌های منطقه یک به استندهای شارژ خودروهای برقی
معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: مقرر شد تا پایان سال جاری پارکینگ‌های منطقه یک اصفهان به استندهای شارژ خودروهای برقی مجهز شود.

به گزارش اخبار کوهپایه به نقل از اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان؛ سعید ساکت با اعلام این خبر گفت: در دومین جلسه بررسی تدابیر ترافیکی نوروز ۱۴۰۴ در منطقه یک شهرداری اصفهان، مقرر شد تا پایان سال جاری پارکینگ‌های منطقه یک اصفهان به استندهای شارژ خودروهای برقی مجهز شود.
وی افزود: همچنین در این نشست مقرر شد با هماهنگی میان منطقه، معاونت حمل‌ونقل و ترافیک و سازمان قطار شهری، فضای کارگاهی مترو در خیابان صاحب روضات تا هفته نخست اسفند تحویل منطقه شود تا خیابان به‌طور کامل آماده بهره‌برداری و خدمت‌رسانی به شهروندان شود.
معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان اظهارکرد: آزادسازی پلاک‌هایی با کاربری پارکینگ در خیابان‌های شهید بهشتی، طالقانی، شیخ بهایی و مسجد سید، مناسب‌سازی گذرگاه‌های عابر پیاده و ایستگاه‌های اتوبوس و احداث پارکینگ موتورسیکلت در محدوده شیخ بهایی شرقی حدفاصل کوچه تی‌بی‌تی تا پیاده‌راه از دیگر اقداماتی است که در منطقه یک انجام می شود.
وی با اشاره به اجرای طرح «روشن عبور» در منطقه یک گفت: این طرح که با هدف کاهش تصادفات عابران پیاده انجام شده، شامل روشنایی ۲۰ گذرگاه جدید عابر پیاده و مجهز کردن ۱۷ نقطه به سیستم لوگو پروژکتور است که تأثیر مثبتی در ایمنی عابران داشته و مورد استقبال شهروندان و گردشگران قرار گرفته است.

انتهای پیام/م