۲۶ هزار لیتر سوخت قاچاق در اصفهان کشف شد
۲۶ هزار لیتر سوخت قاچاق در اصفهان کشف شد
رییس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی اصفهان از کشف ۲۶ هزار لیتر سوخت قاچاق و خارج از شبکه توزیع که در یک سوله انبار شده بود خبر داد.

به گزارش اخبار کوهپایه به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان اصفهان؛ سرهنگ مهدی سبحانی‌فر روز سه‌شنبه افزود: در راستای مقابله با توزیع و نگهداری سوخت خارج از شبکه توزیع، مأموران پلیس امنیت اقتصادی با رصد اطلاعاتی و اقدامات پلیسی از انبار شدن سوخت به‌صورت غیرمجاز در سوله ای واقع در یکی از مبادی ورودی استان مطلع شدند و بررسی موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی اظهار داشت: مأموران انتظامی با هماهنگی با مرجع قضایی به‌همراه نمایندگان شرکت نفت به محل اعزام شدند و در بازرسی از ۲ مخزن موجود در این سوله مقدار ۲۶ هزار لیتر گازوییل که به‌صورت غیر قانونی و خارج از شبکه توزیع انبار شده بود را کشف کردند.

رییس پلیس امنیت اقتصادی استان اصفهان با بیان اینکه ارزش سوخت مکشوفه بیش از ۱۰ میلیارد ریال براورد شده است، گفت: ۲ دستگاه کامیون و نیسان حامل مخازن فلزی انتقال سوخت در این زمینه توقیف شد.

سبحانی‌فر افزود: ۲ متهم نیز در این زمینه شناسایی و پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

انتهای پیام/م