به گزارش اخبار کوهپایه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نیروی انتظامی، سردار حميد علينقيان پور بيان کرد: به منظور برخورد با زمين خواران و آزاد سازي زمين هاي ملي و دولتي تصرف شده توسط افراد غير طرح ويژه مبارزه با زمين خواري در دستور کار ماموران پليس امنيت اقتصادي فرماندهي انتظامي استان اصفهان قرار گرفت.
وي افزود: در اين طرح ماموران موفق شدند 7 فقره پرنده زمين خواري را کشف کرده و 132 هزار و 616 مترمربع از زمين ملي و دولتي که توسط افراد غير تصرف شده بود آزاد سازي شدند.
فرمانده انتظامي استان اصفهان ارزش زمين هاي آزاد شده را 947 ميليارد ريال اعلام کرد و گفت: در اين طرح 7 نفر دستگير و پس از تشکيل پرونده تحويل مرجع قضائي شدند.
اين مقام انتظامي عنوان کرد: در 45 روز اول سال جاري در مجموع 8 فقره زمين خواري به ارزش هزار و 647 ميليارد ريال کشف و 9 نفر نيز در اين رابطه دستگير شدند.
سردار علينقيان پور با هشدار به افرادي که اقدام به تصرف زمين هاي ملي و دولتي مي کنند گفت: پليس امنيت اقتصادي به صورت دقق و هوشمندانه اين گونه فعاليت هاي مجرمانه را رصد کرده و با هر گونه زمين خواري در سطح استان برخورد قانوني مي کند.
انتهای پیام/ف