به گزارش اخبار کوهپایه به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد، هادی بنایی معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اصفهان، اظهار داشت: تامین هزینه اجاره مسکن مددجویان یکی از اولویت های این نهاد برای ایجاد آرامش در میان خانواده های تحت حمایت است که با دریافت اجاره نامه پرداخت می شود.
هادی بنایی با ارائه گزارشی از خدمات ودیعه و کمک هزینه اجاره مسکن مددجویی، ادامه داد: در سه ماهه سال جاری بیش از ۳ هزار خانوار تحت حمایت از کمک هزینه اجاره بها با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد و ۲۲۲ میلیون تومان و ۳۲ خانوار از تسهیلات ودیعه مسکن به میزان یک میلیارد و ۷۳۵ میلیون تومان بهره مند شدند.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته از مجموع ۱۲۳هزار و ۳۵۳ خانوار تحت حمایت، تعداد ۲۳ هزار و ۶۸۵ خانوار مستاجر بودند، افزود: در سال ۱۴۰۲ نیز بیش از ۱۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به عنوان کمک هزینه اجاره مسکن و بیش از ۱۴۵ میلیارد تومان تسهیلات ودیعه مسکن به مددجویان پرداخت شده است.
انتهای پیام/ی
پرداخت کمک هزینه اجاره و تسهیلات ودیعه مسکن به بیش از ۳ هزار خانواده تحت حمایت کمیته امداد استان اصفهان
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان اصفهان، با بیان اینکه کمک به رفع مشکل مسکن مددجویان، بستر زندگی آرام را برای ایشان مهیا می سازد، گفت: برای کاهش نگرانی ها و کمک به رفع مشکلات مسکن مددجویان تحت حمایت، طی سه ماهه سال جاری بیش از 4 میلیارد و 957 میلیون تومان کمک هزینه اجاره بها و تسهیلات ودیعه مسکن پرداخت شده است.
لینک کوتاه :
https://akhbarekoohpaye.ir/?p=9063
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
کشف موتور سیکلت ۷ میلیاردی قاچاق
فرمانده انتظامي شهرستان اصفهان از کشف يک دستگاه موتور سيکلت قاچاق به ارزش 7 ميليارد ريال توسط مأموران انتظامي اين فرماندهي خبر داد.
تغییر ساعت فعالیت مراکز معاینه فنی اصفهان در تابستان
مدیرعامل سازمان مدیریت حملونقل بار شهرداری اصفهان از تغییر ساعت فعالیت مراکز معاینه فنی اصفهان در فصل تابستان خبر داد.
خطر آتشسوزی در مراتع سمیرم اصفهان را جدی بگیرید
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سمیرم هشدار داد: با توجه به خشکسالی، رشد گیاهان یکساله و نبود آب، احتمال وقوع آتشسوزی در مراتع این شهرستان بسیار جدی است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.