پروش گل‌های آپارتمانی مقدمه‌ای برای فعالیت حرفه ای در گلخانه
پروش گل‌های آپارتمانی مقدمه‌ای برای فعالیت حرفه ای در گلخانه
بانوی تولید کننده گل و‌گیاه در کوهپایه گفت: روزی که شروع به تولید گل ‌های آپارتمانی و شناخته شده کردم فکر نمی کردم روزی مقدمه ای شود تا در آستانه این قرار بگیرم که یک گلخانه صنعتی بزرگ را ایجاد و مدیریت کنم.

فاطمه امینی در گفت‌وگو با خبرنگار اخبارکوهپایه اظهار کرد: علاقه به کشاورزی از خیلی سال های پیش که شهرستان کوهپایه دارای خشکسالی نبود در مردم این آب و دیار وجود داشته و دارد، ضمن اینکه اکثر مردم در این منطقه کشاورز بوده و بواسطه اینکه منطقه کوهپایه دچار بی آبی شد، مجبور شدند از این کار دست بکشند.
بانوی تولید کننده گل و‌گیاه در کوهپایه بیان کرد: در خانواده ما علاقه خاصی به پرورش گل وجود دارد به گونه ای که در هر خانه ای از اقوام نیز رجوع کنید گل و گلدان های رنگارنگ از روی پله ها، طاقچه ها و بام های سبزشان آویزان است نکته مهم در این حوزه این است که دستشان نیز به پرورش و زیاد کردن گل ها آمده و براحتی گل را زیاد می کنند.
امینی عنوان کرد: در این منطقه به واسطه اینکه قابلیت ندارد هرکاری را توسعه دهیم، دستمان برای انتخاب شغل کوتاه است ضمن اینکه انجام دادن کار مستقل در این منطقه بواسطه اینکه جمعیت چندانی ندارد، راحت نیست بنابراین نمی توان در این شهرستان در هر نوع شغلی که توسعه ای باشد، موفق بود.
وی افزود: کارهای خانگی در این شهرستان بسیار رواج دارد چرا که استقبال خوبی نیز از آن می شود، بعلاوه اغلب زنان خانه‌دار در این منطقه کدبانو بوده و در مشاغل خانگی زبردست هستند برای مثال بانوان زیادی در حوزه خشک کردن سبزی، انداختن ترشی، بسته بندی، قالی بافی، خیاطی و خدمات مربوط به آرایشگری فعال هستند.
فاطمه امینی اذعان کرد: من به واسطه علاقه ای که به کشاورزی داشتم و همچنین بواسطه راهنمایی های پدرم به پرورش گل و گیاه روی آوردم، در ابتدا یک گلخانه کوچک در یک قسمتی از حیاط درست کرده و مشغول به کاشتن بذر، تغذیه خاک و دانه و زیاد کردن چند نوع گیاه زینتی کم آب بر کردم.
بانوی تولید کننده گل و‌گیاه در کوهپایه متذکر شد: از آنجایی که رشد گیاهان زینتی آهسته است، چند نوع کاکتوس و گل های آپارتمانی زود رشد نیز در مدت کوتاهی به مجموعه گل های موجود در گلخانه اضافه و از آن‌ها نگهداری کردم، طولی نکشید که تعداد گل ها زیاد شد و شروع به فروش آن‌ها به اطرافیانم کردم.
امینی تصریح کرد: این روند ادامه پیدا کرد تا جایی که الان روی بام خانه و نیم بیشتری از حیاط خانه پدری گلخانه داشته و بیش از ٧٠ نوع گیاه مختلف را پرورش داده و به غرفه های موجود در بازار گل و گیاه اصفهان می فروشم ضمن اینکه تک فروشی نیز دارم.
وی با اشاره به اینکه اکنون برادر کوچکترش نیز در اینکار با وی همراه شده است، خاطرنشان کرد: در حال احداث یک گلخانه نقلی در نزدیکی سکونتگاهم هستم، بزودی گیاهانی که متناسب با محیط زیست این منطقه است را پرورش داده و همچنین چند نوع درخت میوه صادراتی و باکیفیت نیز به مجموعه گل هایم اضافه خواهم کرد.
فاطمه امینی گفت: در فصل بهار نشاهای گوجه، بادنجان، فلفل و‌خیار نیز تولید می کنم و به کشاورزان می فروشم و تلاش می کنم کار خود را توسعه دهم.
وی عنوان کرد: در حال فراهم کردن یک گلخانه صنعتی هستیم که امیدوارم زودتر بتوانیم در این بستر مار خود را توسعه دهیم.

انتهای پیام/ج ی