مدارس فرسوده را به فضاهای آموزشی هوشمند تبدیل می‌کنیم
مدارس فرسوده را به فضاهای آموزشی هوشمند تبدیل می‌کنیم
استاندار اصفهان گفت: در کشور چندین استان این طرح مدرسه‌سازی را در برنامه کاری خود قرار داده‌اند که اصفهان نیز ورود و نمونه آن در فریدون‌شهر ساخته شده است.

به گزارش اخبار کوهپایه به نقل از اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل  استانداری اصفهان، مهدی جمالی‌نژاد روز دوشنبه (۱۵ بهمن)در جلسه نهضت ملی توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم، با تاکید به اینکه موضوعات حوزه آموزش و پرورش و مدارس بسیار مهم است، اظهار کرد: توجه به مدارس و رفع آسیب‌های اجتماعی بخصوص در سنین پایین دانش‌آموزی یکی از رویکردهای ریاست جمهوری دولت چهاردهم است؛ لذا حضور اعضای اصلی این جلسه بسیار مهم است و از این پس با مدیران غایب برخورد می شود.

وی با اشاره به اینکه فضای سبز و نیز مدرسه‌سازی بسیار اهمیت دارد، یادآور شد: در شهر اصفهان مدیریت مدرسه‌سازی با رویکرد محله محور در شهر اصفهان با همکاری خیران بسیار مورد توجه و آغاز شد.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: در شهر اصفهان طرح مدارس محله‌محور همزمان با ساخت مدرسه، مسجد، پارکینگ و کتابخانه نیز در رأس امور قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه برخی مدارس اصفهان اوضاع مناسبی نداشته و در حال تخریب است، تصریح کرد: در کشور چندین استان این طرح مدرسه‌سازی را در برنامه کاری خود قرار داده‌اند که اصفهان نیز ورود و نمونه آن در فریدون‌شهر ساخته شده است.

جمالی‌نژاد ادامه داد: من با اعتقاد قلبی وارد این حوزه شده‌ام و خوشبختانه اقدامات خوبی تاکنون رقم خورده به نحوی که حتی در مقایسه با برخی نهادهای جهادی خدمات قابل توجه بوده است.

وی گفت: در دهه مبارک فجر ۶۵۰ کلاس درس با هزینه‌ای بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان افتتاح و ۶۶۰ کلاس درس دیگر را کلنگ زنی می‌کنیم علاوه بر این، پیش از این یک هزار کلاس درس در تیر ماه گذشته نیز کلنگ زنی شده است.

استاندار اصفهان تاکید کرد: باید مقاوم سازی مدارس را آغاز کنیم زیرا برخی از مدارس بزرگ در محلات مرکز شهر تبدیل به زباله‌دانی شده است که باید به این موضوع ورود جدی کرد.

جمالی‌نژاد گفت: در برخی شهرستان‌ها همچون فریدون شهر، سمیرم و اصفهان مشکل ساخت مدرسه باید حل و بازسازی آنها با توجه به رویکرد مدارس هوشمند نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به ایجاد انرژی خورشیدی در مدارس اظهارکرد: خوشبختانه، تمام مدارس خیرساز و مدارس بزرگ جدید سیستم خورشیدی نصب خواهند کرد.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه سایر مدارس نیز در حال ورود به این رویکرد هستند، بیان داشت: از اعضای این نشست درخواست دارم بر نهضت توسعه آموزش بیشتر توجه کنند و آن را به شهرستان ها ابلاغ کنند.

وی تاکید کرد: این یک فرصت استثنایی است که نباید از دست داد و شهرداری‌ها و آموزش و پرورش باید به آن ورود و سرعت بیشتری به کار بدهند.

جمالی‌نژاد گفت: در اصفهان برای ساخت مدارس در برخی از شهرک‌های مسکونی جدید همچون گل نرگس و بهارستان ورود پیدا کرده‌ایم.

انتهای پیام/م