۱۰۷۰۰ تُن انواع ماهی خوراکی در اصفهان تولید شد
۱۰۷۰۰ تُن انواع ماهی خوراکی در اصفهان تولید شد
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان از تولید ۱۰ هزار و ۷۰۰ تن انواع ماهی خوراکی شامل سرد آبی و گرم آبی در این استان در سال گذشته خبر داد.

به گزارش اخبار کوهپایه؛ محمدرضا عباسی افزود: ۹ هزار و ۶۰۰ تن از تولید مورد اشاره مربوط به ماهیان سرد آبی به‌ ویژه «قزل آلا رنگین کمان» و یک هزار و ۱۰۰ تن از آن مربوط به ماهیان گرم آبی مانند «کپور» و «آمور» بود.

وی اضافه کرد: تولید سال گذشته ماهیان خوراکی در این استان در مقایسه با مدت مشابه قبل از آن بالغ بر ۷۰۰ تن افزایش داشت.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان ادامه داد: رتبه اول تا پنجم شهرستان‌های استان در تولید ماهیان خوراکی به ورزنه، سمیرم، گلپایگان، فریدونشهر و چادگان اختصاص دارد.

عباسی تصریح کرد: ماهیان سرد آبی در ۲۵ شهرستان از ۲۸ شهرستان استان و ماهیان گرم آبی در ۱۶ شهرستان با دمای آب بیشتر از ۲۰ درجه تا ۲۵ درجه سانتی گراد مانند اصفهان، نجف آباد، خور و بیابانک، کاشان، نطنز و آران و بیدگل پرورش داده می‌شوند.

به گزارش اخبارکوهپایه؛ بیش از ۸۰۰ واحد و مزرعه پرورش و تولید ماهی خوراکی در استان اصفهان وجود دارد و بالغ بر پنج هزار نفر در این صنعت مشغول به کار هستند.

بر اساس سند امنیت غذایی در افق سال ۱۴۱۱ وزارت جهاد کشاورزی، تولید ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تنی آبزیان در کشور برنامه‌ریزی و سهم هریک از استان‌ها ابلاغ شده است.

انتهای پیام/ایرنا