خطیب جمعه اصفهان: ایرانیان با صبر و ایمان خود در مقابل دشمنان ایستاده‌اند
خطیب جمعه اصفهان: ایرانیان با صبر و ایمان خود در مقابل دشمنان ایستاده‌اند
امام جمعه موقت اصفهان گفت: دشمنان اسلام بویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی با تمام توان در پی ضربه زدن به امت اسلامی هستند اما ملت ایران با صبر، ایمان و مقاومت در مقابل آنها ایستاده است.

به گزارش اخبارکوهپایه به نقل از خبرگزاری ایرنا، حجت‌الاسلام سیدمجتبی میردامادی در خطبه‌های نماز جمعه در مصلای امام خمینی(ره) اصفهان با اشاره به فشارهای اقتصادی، تحریم‌ها و تلاش دشمنان برای ایجاد تفرقه در کشور افزود: صبر، امید و پیروی از آموزه‌های اهل بیت(ع) و حمایت از ولایت فقیه، رمز عبور از مشکلات پیش روست.

وی با اشاره به ارسال تسلیحات از سوی غرب به رژیم صهیونیستی برای قتل عام مردم بی‌دفاع فلسطین، این اقدام را سندی روشن بر دورویی و رسوایی مدعیان حقوق بشر دانست و تاکید کرد: این حمایت آشکار نشان می‌دهد که مستکبران جهانی برای حفظ منافع خود از هیچ جنایتی فروگذار نمی‌کنند.

حجت‌الاسلام میردامادی با بیان اینکه این جنایات هولناک نشان‌دهنده عمق دشمنی غرب با اسلام و عدالت است، تاکید کرد: آنها با سلاح‌های پیشرفته و حمایت‌ مالی خود، خشونت را به اوج رسانده‌ و منطقه را به آشوب کشیده‌اند و کشورهای منطقه مانند سوریه و عراق نیز از این تهدیدات در امان نیستند.

امام جمعه موقت اصفهان با یادآوری فلسفه عدالت در اسلام گفت: قرآن، میزان عدالت در جامعه محسوب می‌شود و هرگونه ظلم، تجاوز و جنایت با اصول اسلامی در تضاد است.

وی خاطرنشان کرد: در هر جامعه‌ای که عدالت وجود نداشته باشد، اعتماد به خدا و تبعیت از او نیز تضعیف می‌شود.

میردامادی همچنین با اشاره به آموزه‌های امام حسین (ع) در حماسه عاشورا، پایداری، عشق به خدا و ایستادگی در برابر ظلم را از مهمترین آموزه‌های این نهضت دانست و تصریح کرد: ماه محرم فرصتی برای تجدید عهد با ارزش‌های حسینی و عدالت اسلامی است.

انتهای پیام/م